Zoek vacatures


Resource Manager

Titel: Resource Manager
Werkgever: Ajilon
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amsterdam

Werkzaamheden:
Voor ons kantoor in Amsterdam zoeken wij een enthousiaste Resourcemanager IT. Je rapporteert in deze functie direct aan de Business Line Manager en acteert zowel zelfstandig als in teamverband. Je stuurt functioneel een team aan van 4 recruiters. De Resource Manager bij Ajilon IT werkt nauw samen in een team van Recruiters (4 fte), Fieldmanagers en Account Managers en is in dit teamverband verantwoordelijk voor de verdeling en invulling van de aanvragen. De uitdaging · Team-lead voor de recruiter(s), resourcer(s) en stagiaires; · In overleg met Account Management prioriteren van de aanvragen; · Verdelen van de aanvragen onder resource(s); · Het bewaken en wekelijks rapporteren over de statussen van de aanvragen; · Meewerken met zoeken naar geschikte kandidaten; · Online posten en bijhouden van aanvragen/vacatures; · Doorzoeken van eigen database op geschikte kandidaten; · Het screenen en kwalificeren van (IT) kandidaten; · Voorstellen van geschikte kandidaten aan Account Management; · Het boeien en binden van talentvolle kandidaten.

Profiel:
Wij zoeken een commerciële, pittige, doortastende collega met overtuigingskracht en een hart voor commerciële arbeidsbemiddeling. - HBO werk- en denkniveau; - Ervaring als recruiter - Ervaring als team-lead is een pre; - Ervaring in het sourcen middels online CV databases en andere SoMe; - Ervaring in geavanceerde Booleaan zoekopdrachten; - Mogelijkheid om te multi-tasken in een snel veranderende dynamische omgeving; - Vloeiend in Engels is een must. Daarnaast zijn een creatieve aanpak en een gezonde dosis doorzettingsvermogen maar ook gevoel voor humor voor ons erg belangrijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steven Beekhuis via steven.beekhuis@ajilon.nl

Bedrijfsinformatie:
Hebben recruitment en sociale media geen geheimen meer voor jou? Krijg jij energie van de juiste persoon op de juiste plaats? Dan komen wij graag met je in contact! Ajilon verbindt vakspecialisten met organisaties. Profit en non-profit. Wij zorgen voor een optimale samenwerking. Ajilon maakt deel uit van de Adecco Group. Wereldwijd marktleider personele dienstverlening. Wij combineren kracht en kennis. De kracht van ons uitgestrekte netwerk . De specialistische kennis van onze vak experts. Voor ons kantoor in Amsterdam zoeken wij een enthousiaste Resourcemanager IT. Je rapporteert in deze functie direct aan de Business Line Manager en acteert zowel zelfstandig als in teamverband. Je stuurt functioneel een team aan van 4 recruiters. De Resource Manager bij Ajilon IT werkt nauw samen in een team van Recruiters (4 fte), Fieldmanagers en Account Managers en is in dit teamverband verantwoordelijk voor de verdeling en invulling van de aanvragen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature