Zoek vacatures


Rotating Monteur Werkplaats

Titel: Rotating Monteur Werkplaats
Werkgever: V-NOM
Plaats: Gouda
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en Hbo-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

In de functie van werkplaatsmonteur Pompen ben jij verantwoordelijk voor het reviseren, repareren, testen en het geven van onderhoudsbeurten aan A-merken industriële pompen in onze werkplaats gevestigd in Gouda. Ben je een specialist op technisch vlak en werk je graag correct en op tijd? Zie jij het als een roeping optimale service te verlenen aan onze klanten? Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en uitdaging. Geen één dag is hetzelfde.

Wat ga je doen? Jij hebt als werkplaatsmonteur de taak ervoor te zorgen dat de industriële pompen en pompsystemen voorzien worden van service en correctief onderhoud. Storingen onderzoek je en je lost ze op. Je speelt een rol bij afname van apparatuur en het testen van gereviseerde en/of nieuwe machines. Je adviseert onze klanten inzake de optimalisatie van een installatie en ten aanzien van reparaties en onderdelen.
Je maakt nette en heldere rapportages en secuur werken is een sterke eigenschap.
Een zeer veelzijdige functie, waarbij je een belangrijke rol speelt in het proces van onze dienstverlening.

Functie-eisen
 • Diploma MBO richting middenkader engineering niveau 4 of motorvoertuigentechniek, maritiem techniek, werktuigbouw met ruime pomp ervaring.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring aan industriële producten
 • Bereidheid tot oproepdiensten in het weekend
 • Volledige Inzet, oplossingsgericht denken, zelfstandigheid en energiek zijn de competenties
 • Woonachtig in regio Gouda
 • Rijbewijs B

Verder heb je aanvullende cursussen of opleidingen gevolgd zoals; elektrisch schakelen, meet- en regeltechniek en toegepaste elektronica.

Arbeidsvoorwaarden
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
 • Persoonlijke loopbaan begeleiding;
 • Auto, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden;
 • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.

 

Sollicitatieprocedure

Voor mee info neem dan direct contact op met Rick Pouwelse op 010-2239621 of per e-mail via rick@v-nom.nl

Rick Pouwelse 010-2239621

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature