Zoek vacatures


Schaderegelaar

Titel: Schaderegelaar
Werkgever: Adecco
Plaats: LEEUWARDEN
Provincie: Friesland

Reageer op deze vacature
Locatie:
LEEUWARDEN

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Als Schaderegelaar stel je de oorzaak vast van veelal complexe specialistische schadegevallen/claims en toetst deze aan polis dekking en schakelt hierbij zo nodig schade-experts in. Je kunt: de regie oppakken in een dossier door in een complexe specialistische schade een heldere strategie te kiezen waarbij recht wordt gedaan aan de belangen van alle partijen en houdt deze strategie ook vast bij weerstand; het vaststellen van uit te keren schadebedragen - eventueel in natura - binnen functionele richtlijnen; verzorgen van regres en signaleren fraudegevallen; afhandelen van conflicten met klanten en benadeelden.

Profiel:
Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in het verkeersrecht, je hebt de capaciteiten en ervaring om de belangen van alle partijen te behartigen en je houdt deze strategie ook vast bij weerstand. Ervaring is het belangrijkst in deze functie om zo snel mogelijk 'plug en play' te zijn.
Als ervaren schadebehandelaar beschik je over:
HBO opleiding (must)
Schaderegelingskennis complexe verkeersschades
Je hebt specifieke kennis van bijvoorbeeld:
Motorrijtuigverzekering & Schadebehandeling (M&S);Aansprakelijkheidsrecht; verkeersrecht en materiële schades
Bedrijfsinformatie:
Adecco Banking & Insurance is een intermediair voor commerciële en specialistische functies bij banken & verzekeraars. Door expertise en ons netwerk bieden wij veel mogelijkheden voor een mooie carrière in de financiële sector. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B&I op 06-252367201.


Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature