Zoek vacatures


Senior Engineer Voertuigsystemen

Titel: Senior Engineer Voertuigsystemen
Werkgever: Ajilon
Plaats: Regio Nijmegen
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Regio Nijmegen

Werkzaamheden:
Wil jij technisch eindverantwoordelijke zijn voor alle elektrische, hydaulische en pneumatische voertuigsystemen die toegepast worden bij een gerenomeerde voertuigbouwer? Heb jij het in je om een team tekenaar/constructeurs en toeleveranciers aan te sturen? Lees dan onderstaande vacature... Als senior engineer voertuigsystemen ben je de eindverantwoordelijke voor de technische (door)ontwikkeling van alle elektrische, hydraulische en pneumatische (deel)systemen die toegepast worden binnen het voertuigprogramma. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie op deze expertisegebieden. Je draagt de verantwoordelijkheid voor diverse ontwikkelprojecten, waarbij je de voortgang, budget en kwaliteit bewaakt. Ook beoordeel je de ontwerpen op maakbaarheid, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Binnen de afdeling engineering is een team van tekenaar/constructeurs werkzaam die kunnen helpen bij de uitwerking van de verschillende ontwikkelingen.

Profiel:
• Afgeronde HTS opleiding in de richting Werktuigbouwkunde of Autotechniek • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie • Ervaring in het aansturen van medewerkers • Kennis van hydraulische, pneumatische en elektrische systemen • Ervaring met Inventor, AutoCAD, PDM en FEM software • Beheersen van de Engelse is een must, Duits is een sterke pre • Systematisch en nauwkeurig werken • Analytisch vermogen Heb je interesse, neem dan contact op met Erik de Mol van Ajilon Professionals via: Tel: +31 (0)6 52367148 Email: erik.de.mol@ajilon.nl Of reageer via de website: www.ajilon.nl

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Technology Professionals verbindt technisch specialisten met uitdagende opdrachtgevers en projecten. Wij bieden vooraanstaande bedrijven expertise en operationele ondersteuning op maat. We verbinden ambities met ambities. Onze professionals zijn als 100% collega’s aan onze organisatie en ambities verbonden. Studie en persoonlijke ontwikkeling zijn stevig in onze werkcultuur verankerd. We hebben Field Managers in dienst die voor onze professionals werken. Ze begeleiden je gedurende je werkzaamheden bij de opdrachtgever. Onze opdrachtgever is een gerenomeerde voertuigbouwer in de regio Arnhem/Nijmegen. Het bedrijf heeft een rijke historie en een uitgebreid programma aan voertuigen. De afdeling product development is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en voor het doorontwikkelen van bestaande producten. De senior engineer voertuigsystemen is hierbij de eindverantwoordelijke voor de technische (door)ontwikkeling van alle elektrische, hydraulische en pneumatische systemen die toegepast worden binnen het voertuigprogramma.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature