Zoek vacatures


Senior Maintenance Technician

Titel: Senior Maintenance Technician
Werkgever: Ajilon
Plaats: Boxmeer
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Boxmeer

Werkzaamheden:
De afdeling Technical Services is o.a. verantwoordelijk voor de aanschaf en onderhoud van het machinepark. Voor deze afdeling zoeken we een ervaren maintenance technician met kennis van Elektro, WTB en Automatisering. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende technische werkzaamheden zoals storingen verhelpen, onderhoud aan machines en installaties plegen, inspecties, modificaties en reparaties doorvoeren. De meest belangrijke extra activiteiten en resultaten die kunnen worden verwacht van de Senior Maintenance Technician zijn: • Specifieke probleem oplossingen gerelateerd aan het specifieke gebied waar ervaringskennis voor noodzakelijk is; • Coördinatie van werkzaamheden, projecten en externe contacten (suppliers). De voornaamste verantwoordelijkheid bestaat uit het voorkomen en oplossen van alle technische problemen (mechanisch, elektrotechnisch en industriële automatisering) die voor komen in het bovenvermelde werkgebied, zodanig dat daarmee productieverliezen worden voorkomen.

Profiel:
Voor deze positie zoeken wij kandidaten met het volgende profiel: - Werk en denkniveau: MBO+ met bij voorkeur 5 tot 7 jaar ervaring op vergelijkbaar niveau en vergelijkbare functie; - Beschikt over organisatie vaardigheden; - Technische documenten kunnen begrijpen en lezen in Nederlands, Duits en Engels; - Analytisch denkvermogen; - Continue aandacht op het gebied van kwaliteit, veiligheid en compliance. Heb je interesse, neem dan contact op met Erik de Mol van Ajilon Professionals via: Tel: +31 (0)6 52367148 Email: erik.de.mol@ajilon.nl

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Technology Professionals verbindt technisch specialisten met uitdagende opdrachtgevers en projecten. Wij bieden vooraanstaande bedrijven expertise en operationele ondersteuning op maat. We verbinden ambities met ambities. Onze professionals zijn als 100% collega’s aan onze organisatie en ambities verbonden. Studie en persoonlijke ontwikkeling zijn stevig in onze werkcultuur verankerd. We hebben Field Managers in dienst die voor onze professionals werken. Ze begeleiden je gedurende je werkzaamheden bij de opdrachtgever. Onze opdrachtgever is een van de grootste (bio)farmaceutische bedrijven ter wereld. De locatie in Oss heeft een jarenlange expertise opgebouwd in de ontwikkeling, productie en verpakking van geneesmiddelen voor verschillende therapeutische gebieden. Men heeft in Oss met name een lange geschiedenis met anticonceptie en gezondheid van vrouwen. Oorspronkelijk met de uitvinding van ‘de pil’ maar tegenwoordig ook met bijzondere innovatieve toedieningsvormen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature