Zoek vacatures


Senior Manager Inkoop - Product Management

Titel: Senior Manager Inkoop - Product Management
Werkgever: Hays
Plaats: Amersfoort,Utrecht,Nijmegen
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amersfoort,Utrecht,Nijmegen /

Omschrijving:
Organisatie
Onze opdrachtgever is een internationaal actieve Groothandel in de omgeving van Amersfoort, die gespecialiseerd is in het importeren, distribueren en verkopen van technische onderdelen en accessoires voor de professionele gebruiker.

Functieprofiel
Doelstelling
Als Manager Inkoop & Product Management ben je verantwoordelijk voor het strategische en operationele succes van de organisatie. Er wordt van je verwacht dat je in korte tijd een duidelijke visie kan ontwikkelen op de productportfolio, leveranciers (sourcing), prijsstelling, rendementen, content (online portfolio) en de positionering van de productlijnen. Als Manager heb je een grote bijdrage aan de verdere groei van de organisatie.

Taken en verantwoordelijkheden
In deze positie bent je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleidsplannen. Je hebt daarbij een duidelijke focus op het te voeren beleid, het managen van processen en het uiteindelijke resultaat. De belangrijkste doelstellingen uitgedrukt in KPI’s liggen op het gebied van prijs en beschikbaarheid (snelheid). Je bent een inspirator pur sang die een sterk en hecht team kan creëren en motiveren om de gestelde doelen te realiseren, je geeft leiding aan een team van ongeveer 14 medewerkers. Je bent iemand die snel en kundig beslissingen maakt en zijn visie cross functioneel kan implementeren in de afdeling. In deze positie rapporteer je aan de Operations Director en maak je onderdeel uit van het MT.

Profiel kandidaat
Je beschikt over een uitstekend conceptueel en analytisch vermogen en heb je een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding. Je hebt daarbij meer dan 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een B2B omgeving en hebt een goede marketingkennis en ervaring op dit gebied. Je hebt ervaring op het gebied van strategische samenwerking met (internationale) leveranciers en met veranderings- en integratieprocessen binnen een dynamische omgeving. Ervaring met verkoop uit diverse kanalen waaronde Online, catalogi en verkooppunten is een absolute pre. Harde eis is dat je uit een soortgelijke omgeving komt.

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Coen Michels coen.michels@hays.com of +31 (0)612102642 / +31 (0)20 3630310

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature