Zoek vacatures


Senior Manager Risk Consulting

Titel: Senior Manager Risk Consulting
Werkgever: Hays
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amsterdam / Noord-Holland

Omschrijving:
Onze klant is een wereldwijde organisatie die opereert in o.a. accounting & consulting. Voor hun adviespraktijk werven wij een Senior Manager Risk Consulting op het gebied van (Business) Analysis voor het kantoor in de regio Amsterdam.


Beschrijving
Assignment: help organisaties te transformeren met behulp van data.
De klant combineert de business ervaring met cutting-edge data en analytics skills om de klanten te ondersteunen in hun groei, het beheersen van risico’s, her reduceren van kosten en het verbeteren van de performance. Dit wordt gedaan door samenwerking met multidisciplinaire teams met achtergronden in onder meer (Business) Analysis, wiskunde, economie, (technische) bedrijfskunde, computer science en wetenschap. De klant maakt een grote groei door op het gebied van Data & Analytics.


Door deze groei is onze klant voor meerdere onderdelen op zoek naar ervaren (senior) consultants en (senior) managers die uitdagingen van de internationale klanten inzien en hier een oplossingen voor kunnen aandragen. Hierbij kan worden gedacht aan ERP Analytics, Internet of Things en het groende Dat Ecosystem.


Profiel
Je bent dynamisch en internationaal georiënteerd en je hebt ervaring met technologische ontwikkelingen op het gebied van (Business) Analysis. Je bent commercieel ingesteld en je hebt ambitie om persoonlijk en professioneel te groeien. Je hebt ervaring met de uitvoering van Data analyse processen. Ook ben je een teamspeler, je houdt van het zoeken naar oplossingen voor complexe projecten. Je vindt het leuk om jonge consultants te coachen en je bent gewend te werken in een hectische omgeving. Je houdt ervan om bezig te zijn met technologieën en innovatie, maar je leert ook dingen buiten deze kerntaken om je expertise te verbreden. Je hebt een lange termijn visie en kan dit vertalen in korte termijn doelen. Je werkt graag samen met technische professionals, maar kan autonoom functioneren. Je hebt geen problemen met het werken op klantlocatie of in het buitenland.


Aanbod
Een bedrijf met een internationaal netwerk en persoonlijke aandacht voor haar werknemers. Een bedrijf met een sterke big 4 marktpositie, duidelijke visie, sterke waarden, intensieve samenwerking met grote klanten en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkelingen. De medewerkers worden gestimuleerd het beste uit hunzelf te halen door gerichte training, onderwijs en coaching.


Je geniet uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (lease auto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en premievrij pensioen) conform de laatste marktontwikkelingen.


Interesse?
Stuur dan je CV op via onze website. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jaap Jonkers op nummer +316-12 09 99 94.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature