Zoek vacatures


Senior Mechanical Engineer

Titel: Senior Mechanical Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een leverancier voor de OEM-markt. Haar activiteiten zijn o.a. ontwikkeling, prototyping, precisie productie, (cleanroom) assemblage en testen van hoogwaardige modules en systemen. De focus ligt sterk op integrale kostprijsbeheersing, logistiek en ketenmanagement.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 2191? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

 

Zoekwoorden: Design Engineer Mechanical Engineer constructeur  tekenaar mechanisch designer  project Engineer designer  mechanisch designer  ontwikkelaar machinebouw  R&D engineer tekenaar/constructeur  lead engineer  senior constructeur  hoofdconstructeur Technisch tekenaar  werktuigbouwkundig tekenaar  werktuigbouwkundig constructeur Werktuigbouwkunde Solidworks Solid Works catia pro engineer pro e inventor nx unigraphics solidedge solid edge onespacedesigner creo creo elements direct modeling autocad 3D mechatronica WTB

Functieomschrijving

Senior Mechanical Engineer Bij deze opdrachtgever ontwikkelen en produceren ze klant specifieke oplossingen met een grote diversiteit. Vanwege een toename in ontwikkel projecten zoeken wij versterking van ons engineering team.

Inhoud van de functie Als Senior Mechanical Engineer speel je een centrale rol in alle engineering projecten. Vanuit een brede technische kennis ben je in staat om technische concepten te ontwikkelen en deze samen met een of meerdere collega's uit het team om te zetten naar succesvolle en maakbare producten. Op basis van klanten vragen voer je technische analyses (o.a. mechanisch, thermisch, dynamisch) uit en werk je deze vervolgens uit in modellen en tekeningen. Bij de prototypebouw zal je nauw betrokken worden bij het uitvoeren van testen om het ontwerp te verifiëren en waar nodig het ontwerp bij te stellen.

Je begeleidt en coached collega's technisch inhoudelijk, reviewed documenten en resultaten en je geeft productdocumentatie vrij.

Profiel - Creatief / Innovatief / Communicatief - Ondernemende persoonlijkheid die het als een uitdaging ziet om bij te dragen aan een groeiende en verder te ontwikkelen engineering groep - Teamspeler

 Je begeleidt en coached collega's technisch inhoudelijk, reviewed documenten en resultaten en je geeft productdocumentatie vrij.

Profiel
- Creatief / Innovatief / Communicatief
- Ondernemende persoonlijkheid die het als een uitdaging ziet om bij te dragen aan een groeiende en verder te ontwikkelen engineering groep
- Teamspeler

Functie-eisen

- HTS+/WO Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig
- Ervaring met ontwerp pakketten zoals Solidworks, UX, Pro/E of soortgelijk
- Minimaal 5 jaar ervaring
- Ervaring in / affiniteit met product ontwikkeling binnen een industriële productie omgeving
- Een brede aantoonbare technische achtergrond met interesses in de raakvlakken tussen werktuigbouwkunde, fysica en produktie technieken
- Ervaring met medische product ontwikkelingen en medische normen zoals IEC60601-1 is een pre

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature