Zoek vacatures


Senior Projectleider

Titel: Senior Projectleider
Werkgever: V-NOM
Plaats: Capelle aan den IJssel
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

e bent verantwoordelijk voor de aansturing van de projectorganisatie met als doel het project binnen de gestelde kaders te realiseren. Je zorgt voor de inzet van middelen zoals materiaal, materieel en personeel. Het aansturen, coachen en beoordelen van medewerkers behoort tot je taken. Daarnaast leg je verantwoording af over de projecten op financieel gebied (kostenbeheersing, resultaat en prognose einde werk, meer/minderwerk en facturatie). Je stemt contracten af en maakt afspraken met leveranciers en onderaannemer en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden conform deze contractafspraken of bestek eisen. Je rapporteert aan het management omtrent VGMK, financiën, voortang, afwijking en planning.

Als Projectleider Senior ben je verantwoordelijk voor de coördinatie tussen projectleiders inzake de inzet van personeel en materieel en richt je je voornamelijk op grote c.q. complexe projecten. Tevens ondersteun je de manager bij de uitvoering van een efficiënt werkproces.

Functie-eisen
  • Je hebt minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren ervaring in een operationele managementfunctie in een soortgelijke technische omgeving is een must;
  • Je bent van nature een resultaatgerichte ondernemer met een goed gevoel voor kosten-baten en doorzettingsvermogen;
  • Je hebt reeds ruime ervaring opgedaan met leidinggeven, bent financieel onderlegd en bent goed in staat om klantgericht te handelen;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
Sollicitatieprocedure

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Sam van Kester op 010-2239621 of solliciteer direct door je gegevens en cv achter te laten door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je tevens interesse in andere vacatures? Kijk gerust op onze website!

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature