Zoek vacatures


Senior/Lead Engineer Offshore Systems

Titel: Senior/Lead Engineer Offshore Systems
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever in Zuid Holland, richt zich op de ontwikkeling van haar ontwerp- en bouwactiviteiten voor de gespecialiseerde scheepsbouw.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 2000? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

Als Senior/Lead Engineer Offshore Systems lever je een grote bijdrage aan het ontwikkelen van custom built offshore (deel)constructies en (deel)systemen. Jouw ideeën komen tot werkelijkheid! In teamverband ontwikkel je de kritische en complexe delen op basis van specificaties, bestekken, voorcalculaties, concept- en basisontwerpen. In dit team geef je leiding aan een aantal medewerkers.Voor klanten, leveranciers en collega’s ben je van orderfase tot en met de oplevering en aftersales het technische aanspreekpunt. Vanzelfsprekend is er grote (technische) betrokkenheid bij de fabricage van de producten.

Functie-eisen

• Minimaal een afgeronde opleiding HTS/TU Werktuigbouwkunde.
• Minimaal tien jaar ervaring met engineering in de zware werktuigbouw en/of offshore.
• Kennis van hydraulische en elektrotechnische systemen is een pré.
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Je bent zelfstandig, een teamspeler, planmatig, kosten- en kwaliteitsbewust, innovatief en creatief.


Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature