Zoek vacatures


Service & Support Manager #Amsterdam #Techniek

Titel: Service & Support Manager #Amsterdam #Techniek
Werkgever: Vital Select
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Met een sterke sales afdeling zorg je dat de markt wordt ontgonnen en producten worden verkocht,.
Met een sterke afdeling service & support afdeling verandert die eenmalige klant tot een bestendige en terugkerende relatie.

Onze opdrachtgever is een zeer succesvolle ontwikkelaar/bouwer van machines binnen de recycling industrie. De afgelopen jaren hebben sterk in het teken van groei gestaan en dit met veel succes. Wereldwijd heeft deze partij een sterke naam op kunnen bouwen, de machines dragen ondertussen over geheel de wereld mee aan de recycling van afvalstoffen.

Wegens deze groei en het daarmee wereldwijd opgebouwde netwerk is de behoefte ontstaan om de afdeling service & support verder te professionaliseren. VitalSelect is gevraagd invulling te geven aan deze uitdagende vacature.

Functieomschrijving

Je stuurt twee field service engineers aan welke wereldwijd de service en/of inbedrijfstellingen verzorgen. Jij plant deze field service engineers in en draagt zorg dat zij op het juiste moment over de juiste middelen beschikken om hun werk uit te voeren. Uitbreiding van deze afdeling is toekomstig niet ondenkbaar.
Naast deze taak zal er veel input van je worden gevraagd om de processen te optimaliseren, het vorm geven aan het totale service en nazorg proces is iets wat aandacht verdient. Kennis van het opstellen/verkopen van servicecontracten kan tevens onderdeel van jou takenpakket zijn.

Wij zoeken kandidaten die in staat zijn zelf vorm en inhoud te geven aan hun werk. Je bent gewend het initiatief te nemen ook al betekent dat in sommige gevallen dat niet elk initiatief zal worden goed gekeurd. Belangrijk is het dat je niet stil wil zitten maar er altijd naar zal streven om jou afdeling/mensen en daarmee de service naar de klant op een hoger niveau te brengen.

Je valt in deze functie direct onder de directeur en hebt regelmatig overleg met het hoofd engineering, hoofd sales en het hoofd van de werkplaats.Functie-eisen

De Service & Support manager die wij zoeken is iemand die toe is aan z'n tweede stap in zijn of haar carrière. Je hebt ondertussen een 3 tot 8 jaar ervaring opgedaan binnen een technische omgeving in bijvoorbeeld een rol als support medewerker of service engineer bij een machinebouwer.
Je bent bekend met technisch complexe machines en begrijpt/doorziet de werking van deze machines snel. Verder ben je in het bezit van een afgeronde HBO opleiding in een technische of technisch/bedrijfskundige richting en beheers je naast de Nederlandse taal minimaal twee andere talen (voorkeur Engels/Duits of Frans)

De functie wordt ingevuld vanuit het kantoor te Amsterdam, wij zoeken dan ook kandidaten die in de omgeving Amsterdam wonen.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is uiteraard afhankelijk van je ervaring echter zal tussen €. 42.120,- tot €. 49.896,- bruto per jaar liggen.

Heb je interesse?? Solliciteer dan direct of neem contact op met ons!

#Machinebouw #Amsterdam #Vacature #Service #Ambitie #Klantgericht #Relatie #Techniek

Sollicitatieprocedure

Gerben Bakker
+31 (0) 20 6656430 (vacaturenummer 1713)

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature