Zoek vacatures


Service Engineer Hydrauliek

Titel: Service Engineer Hydrauliek
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Assen
Provincie: Drenthe

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze relatie heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gewaardeerde kennis- en sparringpartner voor totaaloplossingen binnen de hydrauliek. De sterke internationale positie binnen deze markt willen ze graag behouden. Ze staan bekend om het continu investeren in medewerkers en in technische ontwikkelingen.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4089? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bart Leppen op telefoonnummer: 074-2592443

Functieomschrijving

In de functie van Service Engineer maak je deel uit van een enthousiast team van collega’s. Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het verlenen van service aan klanten in vooral Nederland, maar ook daar buiten. Je repareert en reviseert Well head control panels, injection skids  en sampling systemen conform de gestelde normen en klantspecificaties. Je draagt zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant. Je geeft instructies aan de medewerkers van de afnemer ten aanzien van de bediening en het eventuele onderhoud van en de systemen.

Functie-eisen

• Je beschikt over een afgeronde MTS-opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouw) en hebt enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
• Natuurlijk heb je affiniteit met en kennis van hydraulische systemen.
• Je beschikt daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Gezien het internationale karakter van onze organisatie is kennis van de Engelse taal vereist.
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en een veiligheidsopleiding (VCA VOL) of bereid deze laatst genoemde opleiding bij indiensttreding te volgen.
• Je bent een teamspeler en als persoon ben je te typeren als hands-on, zelfstandig, stressbestendig, nauwkeurig en s

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature