Zoek vacatures


Service Monteur Elektrotechniek

Titel: Service Monteur Elektrotechniek
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Voor een relatie in de automatisering-industrie zijn we op zoek naar een gemotiveerde Service Monteur Elektro die zelfstandig besturingen bouwt en installeert. Als Service Monteur Elektro beschik je over enkele jaren ervaring binnen de industriële automatisering met het uitvoeren van E-projecten. De klanten bevinden zich in de proceswereld, food, logistieke en stort/bulkgoed sector.

Het is specialisme is het verzorgen van elektrische besturingen voor machinebouwers en productiebedrijven. Hierbij kun je o.a. denken aan metaalbewerkingmachines, houtbewerkingmachines, laboratoriumapparatuur, procesinstallaties en logistieke systemen. Doordat de klanten zich in diverse branches bevinden is het een organisatie met veel afwisseling.

Als Service Monteur Elektro ben je verantwoordelijk voor het tekenen, bouwen, testen en inbedrijfstellen van besturingen voor machines en productieprocessen. Nadat je de besturing uitgebreid getest hebt, ga je de besturing installeren en inbedrijfstellen op locatie. Daarnaast zorg je voor het verlenen van service en het oplossen van storingen bij de klant.

Functie-eisen
 • MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek / Industriële automatisering. Of een VMBO opleiding aangevuld met cursussen en ervaring.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Leergierig en bedenkt graag oplossingen voor steeds weer nieuwe vraagstukken.
 • Je werkt precies en gestructureerd. Daarnaast heb je een groot doorzettingsvermogen.
 • Je bent klantvriendelijk
 • Je hebt ervaring met het tekenen, bedraden en inbedrijfstellen van elektrische installaties en besturingskasten.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een uitstekend salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie

 

Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'! Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden op telefoonnummer 010-2239621 of per email op barend@v-nom.nl.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature