Zoek vacatures


Service Monteur Kranen

Titel: Service Monteur Kranen
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als service monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, modificaties en onderhoud aan hydraulische, mechanische, pneumatische en elektrotechnische delen van nieuwbouw of bestaande installaties op (inter)nationale klantlocaties.Installaties kunnen zijn producten als vrachtwagenkranen, havenkranen, scheepskranen, Ro-Ro applicaties, offshore kranen, winches en rollend materieel (container handling trucks) op land of zee. Indien aan de orde worden ook producten van concurrerende bedrijven geserviced.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen van deze vacature heb je een technische opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde en/ of mechanica op MBO niveau afgerond. Of heb je aantoonbare werkervaring op dit niveau met kennis van hydrauliek, mechanica, pneumatiek en elektrotechniek. Je bent in het bezit van een basis VCA-certificaat of bereid deze te behalen bij indiensttreding. Je bent bereid om eventueel aanvullende cursussen en/of opleidingen te volgen en je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Opleidingsmogelijkheden.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
  • Een bedrijfswagen van de zaak
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Glenn van der Weer op het telefoonnummer 010-2239621 of laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken. 

Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature