Zoek vacatures


Service/ onderhoudsmonteur cv-ketels en installaties

Titel: Service/ onderhoudsmonteur cv-ketels en installaties
Werkgever: Maintec
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze "Toolkit for Talent". Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Local for Local' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

In het Maintec Leerbedrijf leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel werven wij door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'International Distance Matching'.

Passie en trots

De projecten van onze opdrachtgevers, de werkzaamheden van onze gedetacheerden en onze bemiddeling hebben twee gemeenschappelijke waarden: Passie voor techniek en trots op het werk.

Functieomschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar twee service- en onderhoudsmonteurs die zelfstandig cv's kunnen plaatsen, repareren en storingen kunnen oplossen. Het zal vooral in de woningbouw sector zijn.


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding MBO installatietechniek en minimaal 5 jaar ervaring in het vak.
Woont in de omgeving van Deventer.
VCA is een pre.
Je bent bereid om, om de 10 dagen een storingsdienst te draaien.

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature