Zoek vacatures


Service Technicus (5-ploegendienst)

Titel: Service Technicus (5-ploegendienst)
Werkgever: Cofely
Plaats: Veldhoven
Provincie: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland en draagt bij aan een betere wereld met duurzame technologie! Technologie kent voor ons geen geheimen. Er is geen onderneming met meer kennis en ervaring in technologie dan Cofely. Maar het echte verschil wordt gemaakt door passie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van Energy Efficiency, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen, in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiënte werk- en leefomstandigheden. Cofely Zuid Nederland heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Wij verzorgen bij onze klanten het onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Als technisch dienstverlener zijn wij actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Cofely zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Maastricht-Airport, Oisterwijk en Terneuzen en vanuit de diverse projectlocaties verspreid over de provincies. Bij Cofely Zuid Nederland werk je in een team van 1700 medewerkers.     

Functieomschrijving

Als Service Technicus bij Cofely is geen dag hetzelfde. Nadat de ploegenoverdracht is geweest ben je met je team verantwoordelijk voor het spoedig en correct oplossen van alle mogelijke verstoringen die zich voor kunnen doen op technisch gebied binnen de gebouw gebonden installaties van de klant. Als Service Technicus wordt je op verschillende taken ingezet. Zo ben je de gehele dag aanwezig bij de installaties en reageer je op de oproepen vanuit de meldkamer, maar ben je zelf tijdens het lopen van rondes verantwoordelijk voor het signaleren van bijzonderheden, bijvoorbeeld een lekkage. Tijdens deze rondes ben jij de specialist die het technische probleem oplost. Dit doe je door kennis en kunde of door het inzetten van externe partijen. Hoe dan ook de operator begeleid en coördineert het hele proces. Hierdoor sleutel je minder, maar verwachten wij wel dat je kennis op een breed gebied ontwikkelt. Mocht je niet ‘op pad’ zijn dan is er een rol weggelegd in de meldkamer waarbij je via de mail en telefonisch meldingen binnenkrijgt, je collega-operator houd op computerschermen bij of onze systemen geen bijzonderheden laten zien die geïnspecteerd dienen te worden. Het soort meldingen of problemen is divers, dat maakt deze baan ook zo leuk van storingen van deuren tot en met perslucht, gassen, chemie etc.etc. Deze functie wordt uitgevoerd in een 5 ploegendienst (2x dag, 2x avond, 2x nacht, 4 dagen rust).

  • Sociaal vaardig
  • Dienstverlenend
  • Flexibel

 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 4 richting elektrotechniek of algemene operationele technieken. Hiernaast heb je aanvullende opleiding gevolgd zoals: Kli-A/B, Vapro A/B/C, PIT-1/2/3 of MRK-A/B. Je bent in het bezit van een VCA of VCA-VOL en heb je ervaring opgedaan in het werken met stoom, gas, chemie en brandmeldinstallaties en je hebt gewerkt op hoogtes. Vanwege de werkzaamheden bij de klant is het belangrijk dat je spreekvaardigheid in het Engels voldoende moet zijn.  

Arbeidsvoorwaarden

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.  

Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer meteen! Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact met de Recruiter Larren van Meeteren via 06 143 39 302. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature