Zoek vacatures


Service Technicus

Titel: Service Technicus
Werkgever: BAM Bouw en Techniek
Plaats: Zuid West NL
Provincie: Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Noord-Holland

Reageer op deze vacature

Voor de regio zuidwest zijn wij op zoek naar een Service Technicus. Ben jij een echte vakman met ervaring en kennis van onderhoudstechniek? Staan voor jou hoge kwaliteit van service en onderhoud centraal? Dan komen wij graag in contact met jou!

Service Technicus

Regio: Zuidwest Nederland

Wat ga je doen?
Je komt als Service Technicus te werken op diverse locaties waar jij voor de klant het aanspreekpunt bent voor onderhoud. Je zal je vooral bezig houden met het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparaties aan gebouw gebonden installaties. Installaties zoals o.a. luchtbehandelingssystemen, cv installaties en warmte-, koude (WKO) installaties. 

Volgens planning voer jij je dagelijkse werkzaamheden uit. Als zich problemen voordoen zoek jij naar de oorzaak en rapporteer je deze naar de juiste persoon binnen het team. Je draagt zorgt voor de eventuele materiaalvoorziening en houdt de logboeken nauwkeurig bij.

Omdat we een groot belang hechten aan een integrale dienstverlening verwachten wij van de kandidaat/kandidaten dat hij/zij ook andere niet tot de kerntaken behorende werkzaamheden uitvoert. Zo zal je ook ingezet worden bij ad-hoc storingen die zich voordoen. Hiervoor verwachten wij enige flexibiliteit van jou.

Wie zoeken wij?
Wij vinden de tevredenheid van de klant van groot belang. Tevredenheid van en de binding met jou klanten staan voor jou ook centraal. Daarom heb jij een sterk service verlenende instelling.

Om deze functie succesvol uit te voeren heb/ben jij:

 • Technische MBO opleiding, bv in de richting Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek;
 • enkelen jaren relevante ervaring in onderhoud in de utiliteitsbranche;
 • affiniteit met integrale dienstverlening;
 • woonachtig in de regio Zuid Holland.


Verder beschik jij over de volgende talenten:

 • Sterke en nuchtere persoonlijkheid;
 • proactief met een sterke drang naar kwaliteit en veiligheid;
 • ga je systematisch en secuur te werk;
 • doorzettingsvermogen, je geeft niet op tot je de oplossing hebt;
 • flexibel en klantgericht;
 • grote interesse voor complexe en moderne technieken;
 • communicatief, je kunt je goed verwoorden en door de juiste vragen te stellen tot de kern van een vraag of probleem komen.


Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt medewerkers marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw. Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces: van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip. Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook.

Interesse?
Ben jij de allround technicus die wij zoeken en wil je een nieuwe uitdaging aangaan? Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en wij berichten je zo snel mogelijk over het verdere verloop van het sollicitatieproces. 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Letitia Apostolovic, BAM Recruitment via letitia.apostolovic@bam.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Zuid Holland, Technisch servicemedewerker, Onderhoudstechnicus.


Reageer op deze vacature