Zoek vacatures


Service Technicus Technisch Beheer

Titel: Service Technicus Technisch Beheer
Werkgever: V-NOM
Plaats: Gouda
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als Service Technicus maak je deel uit van een stabiele totaalinstallateur die alle expertise in huis heeft op het gebied van energie, ICT en installatietechniek. Als Servicetechnicus in technisch beheer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van gebouwgebonden installaties. Je geeft advies aan de opdrachtgever ten aanzien van het onderhoud en vervangingen aan de gebouwgebonden installaties. Daarnaast stuur je medewerkers aan in het uitvoeren van het onderhoud en communicieer je op verschillende niveaus. Je houdt een adequate en accurate projectadministratie, bestaande uit onder andere een uren en materialenlijst en interne terugkoppeling van uitgevoerde werkzaamheden bij. Je wordt ingezet op de grotere projecten waar je zelfstandig de werkzaamheden plant en uitvoert.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar iemand met uitstekende kennis en kunde van alle facetten van onderhoud aan gebouwgebonden installaties. Minimaal 5 jaar ervaring in deze functie is een eis om zelfstandig deze functie te kunnen uitvoeren. Jouw opleiding is servicetechnicus met aangevulde opleidingen zoals MRK, KLI A, KLI C en F-gassen Je bent een teamspeler en als persoon ben je te typeren als hands-on, zelfstandig, stressbestendig, nauwkeurig en servicegericht. Je bent klantgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie
Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'! Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden op telefoonnummer 010-2239621 of per email op barend@v-nom.nl.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature