Zoek vacatures


Servicemonteur / CV-monteur

Titel: Servicemonteur / CV-monteur
Werkgever: V-NOM
Plaats: Gouda
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Wij zijn  een dienstverlenende organisatie en op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende Installatiemonteur / cv monteur. Het is een afwisselende functie die verschillende verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Hierbij kun je onder andere denken aan het uitbreiden van installaties, meterkasten aansluiten, nieuwbouw werkzaamheden, maar ook storingen verhelpen en reparaties verrichten aan CV installaties. Je gaat deel uitmaken van een groep enthousiaste, veelzijdige mensen die plezier hebben in de techniek. De veelzijdigheid loopt uiteen van specialisten, techneuten of monteurs tot ondernemers, managers, uitvinders en steunpilaren. Een enthousiast persoon die technische dienstverlening kan bieden, dat is wat we zoeken.

Functie-eisen
  • Het hebben van ervaring in water-, gas-, koel- en/of installatie techniek is een pre;
  • Woonachtig in de omgeving Gouda;
  • Zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden met gevoel voor techniek en kwaliteit;
  • Service-, klant- en oplossingsgericht;
  • Geen 9-5 mentaliteit.
Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
  • Persoonlijke loopbaan begeleiding;
  • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Jordy Pieterman op 010-2239621 of reageer direct via de sollicitatiebutton.

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Jordy Pieterman op 010-2239621 of reageer direct via de sollicitatiebutton.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature