Zoek vacatures


Servicemonteur (Regio Utrecht)

Titel: Servicemonteur (Regio Utrecht)
Werkgever: Start People
Plaats: Tiel
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Gelderland

Salaris indicatie:
in overleg

Opleidingsniveau:
MBO, MEAO

Beschrijving
Voor een opdrachtgever in Tiel zijn wij op zoek naar servicemonteurs in de installatietechniek. We zoeken vmensen/vaklui die verstand en ervaring hebben van alle merken cv (combi) ketels, m.b.t. hoe er onderhoud dient te worden uitgevoerd conform fabrieks richtlijnen.
Tevens is het van groot belang dat er ervaring aanwezig is, met het oplossen van storingen aan gaswandketels.

Wat wordt er van je verwacht? Je bent een ervaren, klantgerichte servicemonteur met passie voor installatietechniek. Je kent cv-ketels van binnen en van buiten en houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je vindt het leuk om 'van klus naar klus' te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Storingen hebben ook geen negen tot vijf mentaliteit! Zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven.

Je dient daarna iemand te zijn die representatief is, zelfstandig te werk kan gaan, het geen probleem vind de gehele dag alleen op pad te zijn en bereid is bij te leren.

De klant betaald vanaf het moment dat je de motor start voor je eigen deur (in de bedrijfsbus met gereedschap en materialen die je ter beschikken worden gesteld) tot het moment dat je 's avonds weer uit stapt. Ook de reisuren worden dus volledig vergoed. Je werkbus wordt in de avond/nacht weer bijgevuld met de benodigde materialen zodat je de volgende dag via de I-pad precies kan zien waar je heen moet en je alle benodigheden al bij je hebt. De klant streeft naar zo efficient mogelijk werken en heeft daarom de werkprocessen goed ingericht.

Functie-eisen
Alle klanten in het gebied (Utrecht) zijn particuliere klanten, klantgericht, netheid en goed Nederlands sprekend is ook een pre.
Helaas hebben wij niets aan een monteur die ervaring heeft met het plaatsen van cv ketels leidingen leggen, plaatsen van badkamers enz., het betreft in deze functie puur het service en onderhoud aan de cv ketel en mechanische ventilatie.

Verdere functie eisen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • OMI (Onderhouds Monteur Installatietechniek) papieren niveau 3 of 4 zijn een eis;
  • het diploma SEMI (Service Monteur Installatie) is een grote pré maar geen vereiste;
  • Het liefste 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • passie voor installatietechniek en goede communicatieve vaardigheden


Wat wij bieden
Een functie met intentie tot overname bij goed functioneren. Je zal eerst 1040 uur via Start People werken en wordt daarna bij goed funtioneren overgenomen. De klant betaald aan de hand van de CAO (klein metaal) en je ervaring het salaris. Daarnaast bieden ze de kandidaten de kans om zichzelf te ontwikkeln door bijvoorbeeld cursussen en opleidingen aan te bieden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature