Zoek vacatures


Servicetechnicus W

Titel: Servicetechnicus W
Werkgever: Cofely
Plaats: Veldhoven
Provincie: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

  Cofely Zuid Nederland heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Als technisch dienstverlener zijn wij actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, piping, utilities, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen bovenstaande vakgebieden richt Cofely zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Maastricht-Airport, Oisterwijk en Terneuzen en vanuit de diverse projectlocaties verspreid over de provincies. Bij Cofely Zuid Nederland werk je in een team van 1700 medewerkers.  

Functieomschrijving

  Als Service Technicus  bij Cofely voer je werkzaamheden uit aan utilitaire installaties bij een van onze grootste klanten. Je krijgt opdracht om het geplande onderhoud uit te voeren en daarmee zorg jij er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen. Als vakvolwassen zelfstandig monteur ben jij verantwoordelijk voor een correcte uitvoering. Als teamspeler van ons zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijke persoon in de ontwikkeling van deze afdeling.

  • Zelfstandig
  • Communicatief
  • Klantvriendelijk
  • Flexibel

 

Functie-eisen

 Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek op minimaal niveau 3, bijvoorkeur aangevuld met specialistische cursussen zoals meet en regeltechniek en klimaattechniek. Je hebt al enkele jaren ervaring op gedaan als servicetechnicus binnen de utiliteit en bent klaar voor een vervolgstap in je carrière. Je hebt ervaring met het onderhouden van diverse werktuigbouwkundige installaties waaronder verwarmingsketels, CV, luchtbehandeling en koeling. Communicatief ben je zeer vaardig en je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in het vakgebied.   

Arbeidsvoorwaarden

Bij Cofely werk je mee aan creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk  

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met: Larren van Meeteren via telefoonnummer 06-14339302. We beantwoorden je vragen graag. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.  

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature