Zoek vacatures


Servicetechnicus W

Titel: Servicetechnicus W
Werkgever: Maintec
Plaats: Utrecht
Provincie: PLC Programmeur, Utrecht

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze "Toolkit for Talent". Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Local for Local' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

In het Maintec Leerbedrijf leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel werven wij door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'International Distance Matching'.

Passie en trots

De projecten van onze opdrachtgevers, de werkzaamheden van onze gedetacheerden en onze bemiddeling hebben twee gemeenschappelijke waarden: Passie voor techniek en trots op het werk.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever, gevestigd in de regio Utrecht, zoeken wij (meerdere) ervaren servicetechnici W voor gebouwgebonden installaties!
In deze uitdagende en zelfstandige functie bestaan je werkzaamheden uit het verrichten van onderhoud en het oplossen van storingen. Daarnaast voer je kleine klussen uit aan de installaties. Door jou ervaring ben je allround en kun je zowel op W, E als op M&R vlak zelfstandig je werk uitvoeren. Je bent bekend met diverse installaties en systemen en je organiseert je eigen werk (planning, materialen en administratie)

Functie-eisen

Een afgeronde MTS opleiding op niveau 4, richting Elektrotechniek en/ of werktuigbouwkunde. En aantoonbare ervaring met meet®el techniek.
Als vanzelfsprekend beschik je over relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
Daarnaast ben je iemand die planmatig en gestructureerd te werk gaat, heb je een flexibele werkhouding en ben je technisch zeer sterk. Omdat het een zelfstandige functie is, wordt ook van je verwacht dat je hier goed mee kan omgaan.
Als laatste ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht, in bezit van je rijbewijs B en een VCA certificaat.

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature