Zoek vacatures


Site Manager Buitenland

Titel: Site Manager Buitenland
Werkgever: Adecco
Plaats: Zaandam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Zaandam

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Eindverantwoordelijk voor de totale samenbouw en het aflassen van silodelen tot complete silo's en de overdracht aan de klant. Op de bouwplaats heeft u een centrale organisatorische rol. U zorgt ervoor, dat het werk binnen het gestelde financiële budget wordt uitgevoerd. U bent ervoor verantwoordelijk, dat het werk volgens de gestelde kwaliteitseisen wordt uitgevoerd. Belangrijk is ook een goede communicatie met de klant. U geeft leiding aan de Nederlandse bouwplaatslassers en aan lokaal ingeleend personeel (totaal 10 à 15 man). Een uitzending duurt gemiddeld 2 maanden, waarna u 3 of 4 weken thuis bent. Op jaarbasis verblijft u ongeveer 8 maanden op bouwplaatsen in het buitenland.

Profiel:
U heeft min. 2 jaar ervaring als project manager. U houdt ervan zelfstandig te werken, bent flexibel en kunt goed organiseren. U heeft goede leidinggevende capaciteiten.
Technische opleiding op HBO-niveau, bijv. bouwkunde, bedrijfskunde, werktuigbouw of civiele techniek. Liefst heeft u de nodige buitenlandervaring. U beheerst de Engelse taal zeer goed.

Bedrijfsinformatie:
Iinternationaal technisch bedrijf

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature