Zoek vacatures


Six Sigma (Master) Black Belt Consultant

Titel: Six Sigma (Master) Black Belt Consultant
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Zuid-Holland
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Zuid-Holland /

Omschrijving:

Jouw nieuwe werkgever
Een bedrijf van wereldformaat. Goede kennis van de markt, grote logistieke centra en een klantgerichte mentaliteit hebben hiervoor gezorgd. Samen met gedreven collega’s ben je onderdeel een van de grootste internationale dienstverleners van de sector. De cultuur is pragmatisch, oplossingsgericht en doelgericht. Zij zoeken mensen met lef, eagerness en een aanpakmentaliteit. De organisatie telt zo'n 3300 medewerkers verdeeld over meerdere locaties. Onze opdrachtgever biedt je een uitdagende positie binnen een zeer dynamische omgeving.

Jouw nieuwe functie
Als (Master) Black Belt ben je verantwoordelijk voor één of meer trajecten die vallen onder het LEAN en Six Sigma programma. Je voert zelf trajecten uit en je traint de interne medewerkers. Je maakt gebruik van de methoden Lean, Six Sigma, Agile en de Customer Journey. In deze functie richt je je op het implementeren van operational management. Je zult intern trainingsmateriaal Maken en verbeteren en implementeert één standaard methode voor het toepassen van LEAN en Six Sigma voor het hele bedrijf. De logistieke operatie begint al vroeg, waarbij je soms als LEAN consultant ook aanwezig bent.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je bent WO opgeleid en hebt ruime ervaring als consultant en hebt het consultancy vak geleerd bij één van de grote consultancy firma’s. Je bent gecertificeerd (Master) Black Belt en hebt minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied. Je hebt niet alleen ervaring met het begeleiden van individuele teams of afdelingen, maar weet ook wat er nodig is om op concern niveau de gewenste transitie voor elkaar te krijgen. Je begrijpt dat dit andere eisen stelt aan de interventies die je op team niveau uitvoert. Je hebt als (Master) Black Belt ervaring opgedaan in zowel een kantooromgeving als in een productie of logistieke omgeving. Je hebt ruime ervaring als trainer en kunt je kwaliteit op dit vlak aantonen. Je hebt ervaring met het maken van trainingsmateriaal en bent op dit vlak perfectionistisch. Je bent een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die groepen in beweging weet te krijgen en zo tot resultaten komt. Het is een pré als je ervaring hebt met OBM (Organizational Behavior Management) of STM (Systemisch Transitie Management)

Wat krijg je daar voor terug?
Een interessante opdracht bij een internationale organisatie voor langere periode van minimaal 6 maanden voor 4 dagen per week.

Wat moet je doen?
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature