Zoek vacatures


Software engineer

Titel: Software engineer
Werkgever: Ajilon
Plaats: Omgeving Boxtel
Provincie: Noord-Brabant

Locatie:
Omgeving Boxtel

Werkzaamheden:
Je bent als PLC Software Engineer onderdeel van een projectteam en technisch verantwoordelijk voor jouw projecten en brengt samen met je collega's de projecten tot een gewenst eindresultaat. In rol je als Software Engineer heb je contact met klanten vanaf het offertestadium, de engineering tot en met de inbedrijfstelling en de eindoplevering. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met collega's op andere disciplines binnen de organisatie. Op technisch gebied doorloop je de fases van concept, specificatie, engineering en documentatie evenals (begeleiding tijdens) de in bedrijfstelling.

Profiel:
De Software Engineer die wij zoeken, herkent zich in de volgende functie-eisen: • je beschikt over een afgeronde HBO opleiding; • je hebt kennis en ervaring op het gebied van Elektrotechniek, Besturingstechniek, Meet en Regeltechniek en Industriële Automatisering; • je hebt 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast ben je bekend met projectmatig werken, heb je kennis van besturingen, aandrijftechniek en PLC software en HMI software. Kun je uit de voeten met het lezen van elektrotechnische schema's en PLC besturingen en netwerken. Heb je ervaring met Electrical drives (frequentie regelaars). Kennis van Hydrauliek en Pneumatiek is wenselijk. Als persoon kenmerk jij je met eigenschappen als energiek, gedreven en een echte teamplayer. Ben je communicatief sterk en ga je goed om met stress. Ga je resultaatgericht en kostenbewust te werk. Ben je praktisch, analystisch en innovatief ingesteld. In verband met inbedrijfsstellingen in het buitenland, ben je ook bereid tot internationaal reizen. Wat biedt onze opdrachtgever? Onze opdrachtgever biedt een werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en innovatie en kenmerkt zich als open en informeel. Ze kent daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder goede opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot een vast contract bij onze opdrachtgever. Reageren Voor meer informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Floris Schoots op het telefoonnummer +31(0)6-20501994. Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer nu via onderstaande sollicitatiebutton en je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie op je sollicitatie. Voor meer bedrijfsinformatie kijk op www.ajilon.nl. Op de hoogte blijven van al onze vacatures? Voeg mij dan toe op Linkedin: nl.linkedin.com/in/florisschoots/nl

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever is toonaangevend binnen de aandrijf- en besturingstechniek. Zij leveren een compleet programma van componenten, modulen, systemen en service. Of het nu gaat om hydrauliek, elektrische of mechanische aandrijvingen, linear motion of montagetechniek.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".