Zoek vacatures


Software Engineer

Titel: Software Engineer
Werkgever: Ajilon
Plaats: Gelderland
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Locatie:
Gelderland

Werkzaamheden:
- In samenwerking met de interne software ontwikkeling, schrijven van PLC software t.b.v. robotica apllicaties. - Tot de werkzaamheden behoort I/O testen, het debuggen van de applicatie op onze eigen locatie maar ook het inbedrijfstellen bij onze eindklanten. Er word gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van PLC's, Motion Control en Safety. - Eigen inbreng en initiatief met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen aan bestaande technieken wordt gewaardeerd. - Overzichten bijhouden die betrekking hebben op planning en control, en actueel beschikbaar zetten in de daartoe bestemde systemen. - Een bijdrage leveren aan kwaliteits-en kennissystemen en kennisdeling in dat kader. - Registreren van de aard en omvang van de eigen werkzaamheden (schriftelijk/digitaal) binnen de daartoe bestemde structuren en systemen. - Uitvoeren van andere voorkomende werkzaamheden.

Profiel:
-Minimaal MBO werk en denkniveau, oriëntatie elektrotechniek/besturingstechniek. -Kennis van en ervaring met machinebouw en robotisering. -Kennis van, PLC-systemen, Vision systemen, CoDeSys systemen (ELAU) is een pré. -Ervaring in de machinebouw met moderne, hightech PLC besturingen is een pré. -Kennis van actuele softwareprogramma's w.o. MS Office. -Beheersing van Engelse en eventueel van de Duitse taal (mondeling/schriftelijk). -Bij het ontbreken van sommige van bovengenoemde functiegebonden competenties bestaat de mogelijkheid om trainingen te volgen.

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever, gevestigd in Ede, heeft zich gespecialiseerd in technische oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. De onderneming ontwikkelt innovatieve pick-and-place systemen met een hoge snelheid en capaciteit voor producten die uiterst kwetsbaar zijn om ‘vast te pakken’. Deze systemen zijn wereldwijd bekend en onderscheiden zich door: eigen robotbouw, software ontwikkelingen, slimme ultralight grijpertechniek, hoge capaciteit en een slijt- en onderhoudsvrije constructie.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature