Zoek vacatures


Software Engineer

Titel: Software Engineer
Werkgever: Isoper
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen

Bedrijfsomschrijving

Over Isoper

Isoper is dé specialist in de branche. Onze professionals verrichten al 25 jaar werkzaamheden voor projecten bij ondermeer (petro) chemische bedrijven, installatie- en productiebedrijven en in de offshore- en raffinage industrie. De technische expertise van Isoper dekt alle, bij industriële projecten, voorkomende disciplines.

Isoper divisies

  • Isoper Engineering
  • Isoper Construction
  • Isoper Project Management
  • Isoper Safety Management
  • Isoper Offshore
  • Isoper IT Services

Isoper projecten

Onze projecten worden uitgevoerd door hoog gekwalificeerd personeel dat door haar specialisme zelfstandig binnen projectgroepen opereert. Onze klanten zijn industriële bedrijven of engineering companies, die kennis in specifieke projecten ontberen of de wens hebben om projecten bij Isoper uit te besteden.

De projectmanagers van Isoper zijn hoog opgeleid en hebben allen langjarige technische projectervaring. Zij selecteren de juiste mensen voor projecten en geven waar nodig sturing, zodat werkzaamheden voldoen aan de door de klant geformuleerde projecteisen.

Isoper besteedt veel aandacht aan de veiligheid en gezondheid van haar werknemers en investeert in de opleiding van haar personeel.

Functieomschrijving

Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van functionele beschrijvingen aan de hand van tekeningen in overleg met constructeurs en projectleiding bij onze opdrachtgever. Daarnaast dien je ervaring te hebben met SCADA voor het visueel maken van het proces.

Functie-eisen

HBO Elektrotechniek
Siemens S7
TIA-Portal
WinCC

Arbeidsvoorwaarden

Salaris € 40000 afhankelijk van ervaring en opleiding.

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Software Engineer of solliciteer online op de vacature Software Engineer.