Zoek vacatures


Software Engineer

Titel: Software Engineer
Werkgever: Isoper
Plaats: Noord-Nederland
Provincie:

Bedrijfsomschrijving

Over Isoper
Isoper is dé specialist in de bemiddeling tussen hooggekwalificeerd technisch personeel en technische bedrijven. Bedrijven in de (petro) chemische industrie, productie, voedingsmiddelenindustrie, olie & gas sector, energie of bouw vinden de beste engineering, constructie, projectmanagement, projectleiding, inkoop of werkvoorbereiding specialisten.
Isoper – als techniek centraal staat

Isoper projecten
Onze projecten worden uitgevoerd door hoog gekwalificeerd personeel dat door haar specialisme zelfstandig binnen projectgroepen opereert. Onze klanten zijn industriële bedrijven of engineering companies, die kennis in specifieke projecten ontberen of de wens hebben om projecten bij Isoper uit te besteden.

De projectmanagers van Isoper zijn hoog opgeleid en hebben allen langjarige technische projectervaring. Zij selecteren de juiste mensen voor projecten en geven waar nodig sturing. Hierdoor voldoende werkzaamheden aan de door de klant geformuleerde projecteisen.

Isoper besteedt veel aandacht aan de veiligheid en gezondheid van haar werknemers en investeert in de opleiding van haar personeel.

Functieomschrijving

Voor een klant in de regio Heerenveen zijn wij op zoek naar een Software Engineer. De werkzaamheden bestaan uit PLC programmeren (zelden hardcore code schrijven). Je werkt naast, en bij piekdrukte, ter ondersteuning van de 1e Software Engineer. Daarnaast los je problemen die uit het veld komen op en ben je bezig met zich voordoende nieuwe ontwikkelingen. Affiniteit met Airco-systemen is een pré om de Elektoro-Hardware Engineers te ontlasten.

Er wordt gewerkt met het multiplexsysteem Kibes32 van een Siemens (Continental). Het programmeren van alle functionaliteiten gebeurt in de ‘Boardcomputer’ die draait op de ‘Kibes’ software.

Functie-eisen

MTS/ HTS elektro of MTS/HTS autotechniek met elektro richting.
Kennis en begrip van de gezamenlijke (elektrisch aangestuurde) systemen is belangrijker dan het programmeren.

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie wordt er eerst een projectcontract geboden vanuit Isoper en bij goed bevallen zo snel mogelijk overgenomen door de organisatie zelf.

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Software Engineer of solliciteer online op de vacature Software Engineer.