Zoek vacatures


Software Engineer

Titel: Software Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Tilburg
Provincie: Limburg, Gelderland, Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is specialist in Machinebouw. In teamverband werken zij dagelijks aan de beste oplossing voor de klant. Die klanten bevinden zich over de hele wereld. Grote multinationals behoren tot de vaste klantenkring. Zij willen oplossingen leveren die geheel voldoen aan de verwachtingen van de klant. Zo beschouwen deze klanten deze beloften als garanties.
Wij zijn voortdurend op zoek naar gekwalificeerde technici. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar een informele sfeer heerst.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 1298? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

Functieomschrijving

Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van het functionele ontwerp van de installatie  naar het besturingssoftware programma (PLC), inclusief interfaces, data acquisitie en presentatie, ontwerp en aansturing HMI.  Daarnaast zorg je voor een adequate informatieoverdracht naar de projectengineer software.

Je maakt  een duidelijke (software) specificatie en zorgt voor  de daarbij horende interne communicatie. De software engineer  is ook verantwoordelijk voor  het functioneel testen van de software en het in bedrijf nemen van onze systemen bij onze klanten wereldwijd. Natuurlijk verwachten wij van je, dat je meedenkt in de ontwikkeling van software.  

Functie-eisen

Opleiding Hbo Industriële Automatisering / Electrotechniek 
3 tot 5 jaar relevante werkervaring in de machinebouw.
Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. 
Bij voorkeur  beheersing van een 2de vreemde taal. 
Beheersing van Siemens S7 PLC en Allen Bradley Control-logix.
Ervaring met robot programmering is een pré.

Voor diverse opdrachtgevers in Noord Brabant, Limburg en Gelderland zijn wij zoekende naar soortgelijke kandidaten.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature