Zoek vacatures


Specialist P-ATS

Titel: Specialist P-ATS
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Noord-Brabant
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Noord-Brabant /

Omschrijving:

Je nieuwe werkgever
Binnen de afdeling Analytical Tech Support (ATS) is een positie voor een Senior Technician. ATS is onderdeel van de afdeling Tech Operations bij onze klant en geeft technische ondersteuning aan internationale kwaliteitscontrole laboratoria. Kortom; iemand pakt casussen op waar de laboratoria internationaal niet uitkomen.
Deze vacature omhelst werkzaamheden in de P(Pharma) ATS groep. 50% van de tijd is de persoon werkzaam in het Lab en 50% van de tijd fungeert iemand als internationale “helpdesk”.

Je nieuwe uitdaging
Het uitvoeren van experimenten voor onderzoek aan en ontwikkeling van nieuwe analyse methoden ter vervanging van bestaande technieken. Ook het uitvoeren, begeleiden en ondersteunen van productie m.b.v. imaging technology (SEM-EDX, FTIR microscope) en PSD technieken behoort tot jouw taken. Hiernaast zal je algemene laboratoriumwerkzaamheden uitvoeren. Je werkt in een internationale omgeving en zal communiceren met en ondersteunt diverse andere afdelingen.

Wat je nodig hebt om succesvol te zijn
Je hebt een afgeronde Master/HLO opleiding in de biochemie, pharmacie, biopharmacie of chemie met analytische ervaring. Daarnaast heb je ervaring met imaging technieken (SEM-EDX, FTIR microscope) & PSD & solid state technieken. De ideale kandidaat heeft meer dan 5 jaar ervaring en een senior niveau. Ervaring met het uitvoeren en ontwikkelen van farmaceutische methoden is een pre, beheersing van de Engelse taal is een must. We zoeken een zelfverzekerde, zelfstandige medewerker met goede communicatieve vaardigheden en een uitstekend probleemoplossend vermogen.

Wat je nu moet doen
Als je geïnteresseerd bent in deze functie, klik dan op 'solliciteer nu' om jouw CV te uploaden, of bel ons. Als deze rol niet helemaal geschikt is maar je bent wel op zoek naar een nieuwe functie, neem dan gerust contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature