Zoek vacatures


Sr. Accountmanager

Titel: Sr. Accountmanager
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Sr. Accountmanager NOVA Engineering Eindhoven

Ondernemende arbeidsmarktprofessional die het succes van NOVA Engineering mede gaat vormgeven vanuit de vestiging Eindhoven.

De core business van NOVA Engineering is gericht op kennis en capaciteitsvraagstukken van hoogopgeleide specialisten in het vakgebied engineering. Daarbij werft zij haar kandidaten niet alleen lokaal, maar maakt zij ook gebruik van het internationale netwerk van wervingskantoren van Humares. Voor deze boeiende organisatie zoeken we krachtige kartrekkers die de business lokaal verder gaan uitbouwen.

Functieomschrijving

Je functie:
Als Sr. Accountmanager ben je het visitekaartje en de kartrekker binnen jouw expertise van NOVA Engineering Eindhoven en zorg je voor je eigen aandeel in het succes. Je coacht je medewerker(s) naar betere prestaties, met maar één doel: je klant verbazen dat jij en jouw team voor hem de juiste kandidaat gevonden hebben. In deze uitdagende en veelomvattende functie krijg je alle kansen voor ondernemerschap. Jouw taak wordt het om de lokale business verder uit te bouwen en het merk Nova Engineering nog steviger op de kaart te zetten. Je dienstenpakket omvat detachering- en werving & selectie oplossingen. Binnen je verzorgingsgebied ben jij het centrale aanspreekpunt. Daarbij focus je zowel op de commerciële relaties met (potentiële) opdrachtgevers als op de professionals die je werft en detacheert. Groei staat voor beide aandachtsgebieden centraal. Voor de relaties neem je de zorg over van capaciteits- en arbeidsmarktvraagstukken. Met jouw kennis van hun business en arbeidsmarktuitdagingen ben je een volwaardige sparringpartner. Dat betekent meedenken en oplossingen aandragen. Voor de gedetacheerden komt jouw aandacht tot uitdrukking in inspirerend schaduwmanagement en loopbaancoaching. Voor dit human capital geef jij inhoud aan het werkgeverschap in vrijwel de volle breedte. Als echte talent scout weet je frequent nieuwe engineering vakmensen aan het bestand toe te voegen.

Jouw aanpak:
•Je roept iedere morgen je collega(s) bij elkaar om de dag te beginnen en de openstaande vraag en aanbod te bespreken. Wie gaat wat doen vandaag.
•Wekelijks kijk je met je collega(s) naar de succesvolle en niet zo succesvolle acties van de afgelopen week. Wie gaat wat doen de komende week.
•Wekelijks bespreek je jouw actiepunten met jouw manager en zet je samen nieuwe actiepunten op.
•Jij weet welke snaren er bespeeld moeten worden om het beste uit het team te halen.

Team:
Het salesteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit één of in de toekomst 2 accountmanagers binnen een eigen expertise. Iedereen werkt mee om onze klanten te voorzien van de juiste kandidaat. Samen gaan jullie voor een topresultaat.

Commercieel:
- werven en selecteren van nieuwe technisch specialisten;
- afnemen en beoordelen van sollicitatiegesprekken met technisch specialisten;
- plaatsen van technisch specialisten bij opdrachtgevers;
- motiveren, coachen en begeleiden van je collega(s);
- zelfstandig en/of in opdracht werven/selecteren en bezoeken van prospects;
- onderhouden en uitbreiden van contacten met bestaande relaties.

Profiel:
Als Sr. Accountmanager neem je INITIATIEF
Hoe?: Iedere Sr. Accountmanager registreert zelfstandig de doelstellingen, taken en resultaten in ons CRM pakket. Hierin stuur je ook je collega(s) aan. Feiten tellen bij ons, niets meer en niets minder.

Wat?: Wij nemen zelf initiatief om de commerciële acties op te starten, business te genereren, onze doelstellingen te bereiken en ons te verantwoorden en draag je de verantwoordelijkheid van je team.

Als eerste aanspreekpunt voor zowel kandidaten als opdrachtgevers verzorg je het volledige traject van detachering en werving & selectie. Het zal je niet verbazen dat commercieel talent en weten hoe de HR wereld in elkaar zit hierbij succesdrivers zijn. Kernwoorden zijn netwerken, prospecteren, ondernemerschap, coaching, inleven en proactief acteren. Je interesse en kennis van zaken in het engineering vakgebied zijn essentieel. Jouw commerciële vaardigheden combineer je met kennis van de arbeidsmarkt(communicatie) en het hele scala aan offline én online wervingstechnieken. Met die mix van skills zet je de juiste toon voor iedere volgende deal.
Jouw kennis, ervaring en drive zal voor je collega(s) een motivatie zijn om nog succesvoller te willen worden.

Functie-eisen

De functie eisen:
Je opleiding ligt op MBO/ Hbo-niveau, waarbij een relevante technische richting de voorkeur heeft. Je hebt een overtuigende affiniteit met techniek. De relevante ervaring - minstens twee jaar - die je tot dusver in je loopbaan hebt opgedaan vormt een stevige basis. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je initiatiefrijk en weet je prioriteiten te stellen. Zelfstandig werken gaat je net zo goed af als het werken in teamverband. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift en je bent thuis in de digitale wereld van vacaturesites, netwerksites vakgerichte communities. Cruciale competenties zijn klantgerichtheid (ook richting kandidaten), kwaliteit gerichtheid en resultaatgerichtheid.

Ons aanbod:
Wij bieden een boeiende en uitdagende MID career functie (tweede of derde stap). Je maakt deel uit van een professionele, sterk groeiende internationale organisatie waar gedrevenheid en plezier in het werk veel plaats krijgen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn met recht competitief. Een succes gerelateerd bonussysteem en auto van de zaak maken deel uit van het pakket.

Solliciteren:
Als dit profiel aansluit bij je interesse en professionele achtergrond en als je enthousiast bent geworden over onze organisatie en de functie, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Indien je vragen hebt over deze vacature dan kun je deze richten aan:

Nova Engineering BV
t.a.v. Harry Baijens
040-2350362
Harry.Baijens@nova-engineering.nl
Voor meer informatie, kijk ook op de website van NOVA Engineering.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature