Zoek vacatures


(Sr.) Beheertechnicus

Titel: (Sr.) Beheertechnicus
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zeeland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze klant heeft een vooraanstaande positie als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Tevens verzorgen zij bij veel van hun klanten en onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Zij zijn onder andere actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, beveiliging, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt zij zich vooral op grote en complexe projecten.

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is bij een groot aantal klanten van hun verantwoordelijk voor het volledige technisch beheer en onderhoud van de gebouwgebonden installaties. Zij zorgen ervoor dat de installaties zo optimaal mogelijk werken waardoor de klanten zorgeloos hun core business kunnen blijven uitvoeren

Als beheertechnicus ben je verantwoordelijk voor het beheer, het onderhoud en het verhelpen van storingen aan de gebouwgebonden installaties, met het accent op het klimaatsysteem. Het betreft een functie in dagdienst, inclusief het in een vast patroon deelnemen aan de consignatiedienst.

Je werkzaamheden verricht je conform de veiligheidsvoorschriften en uiteraard binnen de gestelde tijd en kwaliteitsnormen. De onderhoudswerkzaamheden zijn contractueel vastgelegd. De administratie rondom je werkzaamheden wordt bijgehouden en gerapporteerd volgens de richtlijnen van de projectadministratie. Uiteraard zorg je ervoor dat de processen van onze klanten minimaal wordt verstoord en zorg je voor een opgeruimde werkomgeving.

Naast bijkomende taken verzorg je onderhoudsplannen en je voert storingsanalyses uit. Al met al een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je technische kennis, je organisatorische vermogen en commerciële en communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding op MBO/HBO niveau, richting Installatietechniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en vakgerichte aanvullende opleidingen op gebied van installatietechniek. Je bent VCA-VOL gecertificeerd en hebt aantoonbare kennis van meet- en regeltechniek, werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties (bij voorkeur 5 - 10 jaar). Ervaring met het gebouwbeheersysteem Siemens is een pre. Je hebt uitstekende mondelinge communicatieve vaardigheden en je beweegt je makkelijk in een organisatie waarin vele belangen een rol spelen.

Verder ben je resultaatgericht, ondernemend, praktisch ingesteld en bekend met het werken in een consignatiedienst. Ook kun je prioriteiten stellen, neem je verantwoording en werk je netjes. Ook ben je sociaal vaardig, daadkrachtig, stressbestendig, zelfstandig, commercieel en een echte teamplayer.

 


tracker_image
Reageer op deze vacature