Zoek vacatures


Sr. constructeur / Hoofdconstructeur WTB

Titel: Sr. constructeur / Hoofdconstructeur WTB
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines.
Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige verpakkingsmachines voor zowel de food als non-food industrie.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3166? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

 

Zoekwoorden: Design Engineer Mechanical Engineer constructeur  tekenaar mechanisch designer  project Engineer designer  mechanisch designer  ontwikkelaar machinebouw  R&D engineer tekenaar/constructeur  lead engineer  senior constructeur  hoofdconstructeur Technisch tekenaar  werktuigbouwkundig tekenaar  werktuigbouwkundig constructeur Werktuigbouwkunde Solidworks Solid Works catia pro engineer pro e inventor nx unigraphics solidedge solid edge onespacedesigner creo creo elements direct modeling autocad 3D mechatronica WTB

Functieomschrijving

Als uitbreiding van het ontwikkel / engineering team zijn wij op zoek naar creatieve hoofdconstructeur (WTB) met een sterk analytisch vermogen. In deze rol is het van belang onder tijdsdruk slimme en efficiënte technische oplossingen te realiseren. Afgezien van een ruime kennis van productietechnieken is daarvoor een sterk functionele attitude nodig. Onze opdrachtgever hecht grote waarde aan mensen met drive en verantwoordelijkheidsgevoel en geeft hen ook alle ruimte zich binnen de organisatie te ontwikkelen.

Functie-eisen

- Een afgeronde opleiding HBO/WO WTB of Mechatronica
- 5 tot 10 jaar ervaring als sr. constructeur
- Ervaring in de industriele machinebouw
- Functie op basis van loondienst (zzp basis is niet optioneel)

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature