Zoek vacatures


Stagaire Amsterdam

Titel: Stagaire Amsterdam
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

NOVA Engineering levert diensten op het gebied van detachering en werving & selectie voor engineering professionals. Wij zijn actief in de sectoren maritieme engineering, installatietechniek, machinebouw, bouwkunde en civiele techniek.

NOVA Engineering streeft naar een langdurige relatie met haar professionals en haar opdrachtgevers. Wij borgen dit door middel van goed uitgewerkte procedures op het gebied van kwaliteit, die hebben geleid tot een NEN-4400- en een VCU- certificering. Wij selecteren onze relaties zorgvuldig en investeren in de samenwerking door intensief contact te onderhouden, te evalueren en onze dienstverlening te optimaliseren.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3918? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Philip Speekenbrink op telefoonnummer: 020-6154940.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die voor onze locatie Amsterdam het CRM systeem wil gaan inrichten en die er ook voor zorg wil dragen dat de gegevens up-to-date zijn/worden. Het betreft de 'inkoop' kant van onze toekomstige database. Buiten het invoeren van data en coderen vinden wij het belangrijk de data daadwerkelijke te verifiëren. Contact onderhouden met sollicitanten en oud-medewerkers behoort ook tot jouw werkzaamheden. Op onze locatie Amsterdam bemiddelen wij specialisten binnen het speelveld van Civiele Techniek & Bouwkunde.

Wij zoeken iemand die een aantal maanden stage kan lopen en gemiddeld drie dagen per week op locatie kan zijn.

Functie-eisen

- MBO/HBO stagiair(e)
- Proces georiënteerd
- Pragmatisch handelend
- Communicatief vaardig
- Snel schakelend
- 'Liever sorry dan toestemming' -type

 'geen snuffelstage'  !!

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature