Zoek vacatures


Stage Wagenparkbeheer procesoptimalisatie inzet bedrijfswagens

Titel: Stage Wagenparkbeheer procesoptimalisatie inzet bedrijfswagens
Werkgever: Cofely
Plaats: Bunnik
Provincie: PLC Programmeur, Limburg

Reageer op deze vacature
Functieomschrijving

Functieomschrijving

 

Mobiliteit is een belangrijk onderdeel in het bedrijfsproces van Cofely. Hiertoe heeft Cofely haar eigen afdeling wagenparkbeheer die de mobiliteit invult die nodig is voor het uitvoeren van de diverse werkzaamheden. Deze afdeling richt zich op het optimaal inzetten van de voertuigen (personenauto’s en bedrijfsauto’s) tegen de laagst mogelijke integrale kosten. De bedrijfsauto’s zijn veelal ingericht om gereedschappen en beperkte werkvoorraad materialen mee te kunnen nemen.

 

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een stagiair(e) die ons gaat helpen in het onderzoek om het proces voor het inzetten van de inrichting van de bedrijfsauto’s te optimaliseren. Je gaat uitzoeken op welke wijze de inrichting eenvoudiger en efficiënter kan worden ingezet door te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld de inrichting over te bouwen in het geval van vervanging naar nieuwe leaseauto’s zonder dat processen stagneren. Het resultaat van je onderzoek zal een advies zijn hoe hiermee om te gaan en een implementatieplan om gewijzigde werkwijzen in te voeren.

Functie eisen

Deze opdracht kunnen we als onderzoek neerzetten voor een vierdejaars student, bij voorkeur richting bedrijfskunde.

WAT BIEDEN WIJ JE?

Bij Cofely werk je mee aan creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een stage voor 3 tot 6 maanden,  met een aantrekkelijk stage vergoeding en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.  

BEDRIJFSINFORMATIE

Cofely Nederland is een organisatie met 6.100 medewerkers, werkzaam in circa 7 bedrijven. Cofely is een onderdeel van de Franse multinational GDF SUEZ. Op het hoofdkantoor van Cofely Nederland, gevestigd in Bunnik, zetten we ons in voor de verschillende Cofely-bedrijven. Het Executive Team en afdelingen zoals HR, Sourcing, Juridische Zaken, ICT, Marketing, Sales Support, Communicatie en natuurlijk Finance ontwikkelen beleid en adviseren en ondersteunen in de uitvoering hiervan. Daarnaast zijn op het hoofdkantoor een aantal Shared Service Centers ondergebracht die de bedrijven faciliteren en ondersteunen.

CONTACTINFORMATIE

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button ‘solliciteren’. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marrigje Mollenhof via 06 - 186 375 46. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Functie-eisen

Bekijk de vacature op onze website voor meer informatie.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature