Zoek vacatures


Stagiair

Titel: Stagiair
Werkgever: Ajilon
Plaats: Leusden
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
Leusden

Werkzaamheden:
Er is zoveel talent in Nederland, help jij ons dit zichtbaar te maken? Ajilon Young Professionals is op zoek naar een stagiair. Wil jij proactief meewerken om ons gave Trainee-concept in de markt te zetten? Lees dan verder… Bij Ajilon werken we samen met opdrachtgevers die een verschil kunnen maken, een verschil voor een organisatie maar ook voor de maatschappij en technologische ontwikkelingen. Bij Ajilon doen we onze trainees en opdrachtgevers een belofte: Your best Fit. Op een deskundige en persoonlijke manier doen we alles om die belofte iedere dag opnieuw in te lossen. Als stagiair zal je hieraan meewerken. Dit vraagt om buitengewone kwaliteiten, heb jij die in je?

Profiel:
Om dit samen met ons team van 8 Account Managers waar te kunnen maken, is het belangrijk dat je over een aantal belangrijke persoonlijke eigenschappen beschikt, zodat jij met ons het verschil kunt gaan maken. · Je hebt een bovenmatige interesse in commercie; · Je hebt een gedreven en vooral leergierige houding; · Je bent proactief en assertief; · Je bent communicatief sterk onderlegd; · Je bent energiek, hebt lef en durf; Daarnaast ben je een student en volg je bij voorkeur een opleiding op HBO niveau of hoger, waarmee je de commerciële kant op wilt. Dit kunnen verschillende studies en richtingen zijn, zoals commerciële economie, bedrijfskunde, marketing of communicatie wetenschappen. Contact leggen en onderhouden met klanten, collega’s en kandidaten gaat je goed af. Veel via de telefoon, maar zo nu en dan ook face to face. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst, de Engelse taal is hierbij een pré.

Bedrijfsinformatie:
Ajilon is een dochteronderneming van Adecco Group Nederland. Ajilon verbindt vakspecialisten met organisaties. Profit en non-profit. Wij zorgen voor een optimale samenwerking. In allerlei vormen. Want het moet passen. Het kan tijdelijk of structureel zijn. Op project- of interim basis. Traineeships. Werving & Selectie. Wij ondersteunen freelancers. Wij bieden uitgekiende consultancy services en realiseren zelfs complete projecten. Ajilon Young Professionals heeft zich gespecialiseerd in de bemiddeling, begeleiding en coaching van Young Professionals. Wij bieden Traineeships aan binnen de vakgebieden IT, Engineering & Technology, Informatiemanagement en Finance. De Young Professionals die bij ons deelnemen aan een Traineeship krijgen een intensief opleidingstraject, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Daarnaast worden zij ingezet bij onze opdrachtgevers.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature