Zoek vacatures


Starter HTS Wtb als Project engineer

Titel: Starter HTS Wtb als Project engineer
Werkgever: Cofely
Plaats: Zoetermeer
Provincie: Groningen, Zuid-Holland, Zeeland

Reageer op deze vacature
Functieomschrijving

Als Projectengineer bij Cofely Refrigeration verdiep je je in afwisselende projecten in de Koudetechniek. Jij zorgt voor een correct P&ID (koeltechnisch schema) waarbij alle componenten zodanig zijn ingetekend en geëngineerd dat de werkplaats/uitvoering er zonder vragen mee aan de slag kan. Je moet hierbij denken aan installaties van airconditioning tot zeer grote industriële koelinstallaties. Je wordt in onze eigen organisatie opgeleid voor deze werkzaamheden. Aan jou als Cofely-projectengineer de uitdaging om de wensen van de klant en de projectleider te vertalen naar concrete installaties in de koudetechniek. Daarbij heb je een scherp oog voor veiligheid, maar ook voor de kosten. Uiteindelijk zorg je er altijd voor dat je binnen het budget blijft. Dat vergt een creatief brein. Na verloop van tijd ga je een team van nieuwbouwmonteurs aansturen waarmee je samen het project tot een succes maakt. Terwijl je een vinger in de pap houdt bij de techniek en de financiën, plan je de werkzaamheden, maak je materiaallijsten en assisteer je bij het inbedrijfstellen van de installaties. Projecten waar je op werkt variëren van kleinschalige opdrachten van één of twee maanden tot een looptijd van maximaal een jaar. Je draagt bij Cofely een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een zee aan vrijheid. Een enorme uitdaging!  

Je hebt een afgeronde opleiding HTS werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.

Cofely Refrigeration BV is marktleider op het gebied van koude- en vriesinstallaties met locaties in Duiven, Emmeloord, Groningen, Den Bosch, Panningen, Roosendaal en Zoetermeer. Van daaruit ontwerpen, assembleren, installeren en onderhouden wij industriële koelinstallaties, zowel in binnen-en buitenland. Opdrachtgevers vindt je in sectoren als ijs-en sneeuwrecreatie, land- en tuinbouw, (petro)chemie, voedings-& genotmiddelenindustrie, laboratoria en op-en overslag. Op onze vestiging in Emmeloord zijn wij gespecialiseerd in ontwikkelen van ZEM-waterkoelunits, en vriestunnels.

-Enthousiast -Accuraat -Plannnen & organiseren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met: Philip van Grieken, Recruiter op telefoonnummer 06 269 648 00 of via email op philip.van.grieken@cofely-gdfsuez.nl. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Functie-eisen

Bekijk de vacature op onze website voor meer informatie.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature