Zoek vacatures


Starters MTS WTB/ Mechatronica

Titel: Starters MTS WTB/ Mechatronica
Werkgever: V-NOM
Plaats: Oud-Beijerland
Provincie:

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en Hbo-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Wij zijn opzoek naar meerdere enthousiaste techneuten. De afdeling voor de productie van koelers bestaat uit circa 20 medewerkers. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor de fabricage van der koelers. De communicatielijnen binnen productie de zijn kort en ze zorgen voor een goede inwerkperiode.
Werkzaamheden zijn onder meer het assembleren en testen van koelers in een schone ruimte op basis van technische tekeningen en vastgelegde montage- en meetvoorschriften. Naast assembleren zal je gaan werken met een of meerdere van onze high tech productiemethodes, al dan niet CNC gestuurd, waaronder diverse lastechnieken, soldeerprocessen, zeer-hoog-precisie draaien en diverse meetapparatuur. Daarnaast voer je analyses uit op defecte producten.

Functie-eisen
 • Een afgeronde technische MBO-opleiding (niveau 3/4), bij voorkeur in de richting mechatronica of werktuigbouwkunde;
 • Teamplayer met het vermogen om accuraat en zelfstandig te kunnen werken;
 • Praktische en kwaliteitsbewuste instelling;
 • Enthousiast en de wil om van je eerste baan een succes te maken!
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
 • Ervaring met computer en kennis van het Office pakket en Windows;
 • We verwachten dat je in staat bent technische tekeningen te lezen, de diverse productieprocessen te bedienen en zeer nauwkeurig met een hoog kwaliteitsbewustzijn te werken.
Arbeidsvoorwaarden
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
 • Persoonlijke loopbaan begeleiding;
 • Auto, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden;
 • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

Voor meer info over de vacature neem dan contact op met Rick Pouwelse op het telefoonnummer 010-2239621 of laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken. 

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature