Zoek vacatures


Structural Engineer

Titel: Structural Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgroot internationaal georiënteerd bedrijf met expertise in het ontwerp en de bouw van zware machinebouwkundige constructies voor offshore- en scheepsbouwkundige toepassingen. De activiteiten omvatten R&D, engineering, prototyping, planning, procurement en enkelstuks- en klein-seriefabricage.

Terminologie die betrekking heeft op onze dienstverlening:
Project werving selectie vacature detachering process offshore scheepsbouw maritime maritiem naval oil gas werktuigbouwkunde elektrotechniek inkoop procurement verkoop sales service instrumentatie installatie electronica infra mechatronica piping machine rotating staal constructie autocad inventor solid e-plan nupas stabicad nordined tekla techniek.

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 2639? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever zoekt, ter versterking van het team, een (ervaren) Rekenaar Werktuigbouwkunde voor het berekenen van zware werktuigbouwkundige constructies en mechanismen aan boord van kraanschepen, pijpenleggers en semi-submersibles. Berekeningen worden uitgevoerd aan de hand van internationale regelgeving en normeringen.

Functie-eisen

HTS-werktuigbouw of TU-werktuigbouw, bij voorkeur met enige jaren relevante ervaring.
Goed constructief inzicht.
Ervaring met rekenpakketten zoals ANSYS.
Kennis van mechanica en sterkte berekeningen in scheepsbouw, offshore- en/of baggerwerktuigen.
Zelfstandig en planmatig kunnen werken.
Engels in woord en geschrift.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature