Zoek vacatures


Team Lead Engineering

Titel: Team Lead Engineering
Werkgever: Hays
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Haarlem / Noord-Holland

Omschrijving:

Uw nieuwe werkgever
Onze klant is marktleider in de Nederlandse openbare apotheek met een groot assortiment generieke, innovatieve en zelfzorggeneesmiddelen.

Uw nieuwe functie
Leiding geven aan de medewerkers binnen de afdeling Engineering en projecten.

Mede vormgeven aan en realiseren van technologische veranderingen/vernieuwingen in de productiefaciliteiten en de logistieke faciliteiten. Voorstellen en implementeren van vernieuwingen en (wijzigingen van) productiemiddelen en installaties in investeringsplan (Capex). Managen van investeringsprojecten en opzetten en leiden van dan wel deelnemen aan projectgroepen op grond van goedgekeurde engineeringsaanvragen waarin naast toekomstige gebruikers alle belanghebbenden zijn vertegenwoordigd. Verantwoordelijk voor de uitvoering van het project volgens de functionele specificaties en binnen de afgesproken planning en budget. Geven van inhoudelijke en vaktechnische ondersteuning aan medewerkers m.b.t. investering-projecten en andere werkzaamheden binnen Engineering & Maintenance. Begeleiden van collega’s van de afdeling E&M t.a.v. kennis. Functioneel leidinggeven aan leden van het projectteam. Informeren en adviseren van manager, managementteam en gebruikersorganisatie inzake toepassen nieuwe ontwikkelingen. Op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het vakgebied en van ontwikkelingen in de regelgeving m.b.t. GMP en FDA en ervoor zorgen dat nieuwe inzichten in de (inter-) nationale regelgeving verwerkt worden in het project.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
Wij zijn op zoek naar iemand met minimaal 5 -10 jaar werkervaring met investeringsprojecten en projectmatig werken. Ook moet diegene kennis hebben van en ervaring met geautomatiseerde productie-installaties en systemen. Essentieel is ruime kennis van farmaceutische processen en GMP

Wat krijgt u daar voor terug?
Uitmuntende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature