Zoek vacatures


Team Manager Risk Audit Legal

Titel: Team Manager Risk Audit Legal
Werkgever: Hays
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amsterdam / Noord-Holland

Omschrijving:
Voor een zelfstandig bestuursorgaan actief op het snijvlak van Ministerie van VWS en Zorgverzekeraars zoeken wij vanwege een reorganisatie een representatieve en ervaren leidinggevende voor de positie van Team Manager Risk, Audit & Legal.

Uw nieuwe functie
In de functie van Team Manager bent u leidinggevende van diverse teams te weten: Audit, Risk en Juridische Zaken. U zorgt voor kaders waarbinnen de teamleden werken en waarborgt de professionele onafhankelijkheid. U brengt structuur in de onderlinge samenwerking aan en zorgt voor een integraal risicomanagement en organisatie brede business control. Dit draagt in grote mate bij aan de verdere professionalisering van de organisatie. Daarnaast bent u sparringpartner voor de Raad van Bestuur, afdelingshoofden en collega Team Managers op alle thema’s waarvoor uw team verantwoordelijk is. In deze functie rapporteert u aan het hoofd Bedrijfsvoering en waarborgt u functionele rapportage lijnen van u en uw specialisten aan de Raad van Bestuur.

Uw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie bent u in bezit van een HBO+/universitair diploma met bij voorkeur een postdoctorale opleiding in de richting van Audit, Risk, Management of vergelijkbaar. Daarnaast bezit u minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring aan professionals en hebt u ervaring in het opzetten van risicomanagement en business control. Aantoonbare affiniteit met alle werkvelden op de afdeling is benodigd. Bovendien heeft u aantoonbare ervaring met werken in een reputatiegevoelige branche en affiniteit met de zorgverzekeringsmarkt. Buiten dat bent u energiek, besluitvaardig, representatief en in het bezit van goede netwerkvaardigheden.

Over de organisatie
Onze klant is een organisatie die op het gebied van zorg in Nederland zowel een adviserende als een uitvoerende rol heeft. De organisatie staat voor het verbeteren van de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg. Als zelfstandig bestuursorgaan vallen deze werkzaamheden onder de verantwoording van het ministerie van VWS.

Vanwege een reorganisatie worden een aantal stafafdelingen samengevoegd. Door deze samenvoegingen zal de organisatie efficiënter en effectiever kunnen werken. De onderdelen Audit, Risk en Juridische Zaken worden in de nieuwe situatie samengevoegd onder één leidinggevende. Ook Security Management is onderdeel van dit team. Het team bestaat uit 12 professionals die gezamenlijk het interne geweten vormen van de organisatie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze functie als Team Manager? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Neem voor meer informatie contact op met Jaap Jonkers, senior consultant, via 0612099994. Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature