Zoek vacatures


Teamleider Finishing Department

Titel: Teamleider Finishing Department
Werkgever: Adecco
Plaats: Tegelen
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Tegelen

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Als Teamleider voor je team (ca. 30/40 fte) verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen naar productiviteit, kwaliteit en efficiency. Je coacht met voortdurend enthousiasme en motivatie je team naar steeds betere resultaten. Je hebt hierbij oog voor teamspirit en te behalen doelen. Natuurlijk onderhoud je prima contacten naar zowel interne klanten als collega's. Je weet in je rol proactief te sturen op te behalen afdelingsdoelstellingen en verbetert de hiervoor benodigde processen en procedures steeds verder. Als leidinggevende weet je je medewerkers te motiveren en stimuleren om hun individuele prestaties te behalen en continu te verbeteren. (Functie in 3 ploegendienst)

Profiel:
Aantal jaren als teamleider in een productieomgeving. Aantoonbaar leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving. Ervaring met MS Office toepassingen.
Een technisch MBO werk- en denkniveau, bv. werktuigbouw of procestechniek. Kennis van methodieken zoals: Lean Manufacturing, Continu Verbeteren en Six Sigma en 5S.

Bedrijfsinformatie:
Grote industriƫle gieterij

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature