Zoek vacatures


Teamleider Productie

Titel: Teamleider Productie
Werkgever: Ajilon
Plaats: Nieuw Bergen
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Nieuw Bergen

Werkzaamheden:
Doel: Dagelijks aansturen en begeleiden van de ploeg productiemedewerkers opdat productie zo doelmatig mogelijk verloopt zodat producten met de juiste kwaliteit, in de juiste kwantiteit, in de juiste verpakking, tegen zo min mogelijk kosten en binnen de overeengekomen levertijd beschikbaar zijn. Verplichte vaardigheden: • Vaktechnische kennis o Leiderschap- en coachingstheorieën o Proces- en productietechnische kennis en inzicht o Veiligheid, arbo en milieu. o Affiniteit met extrusie en nabewerking van (thermoplastische) kunststoffen. o Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van Duitse en Engelse taal is een pré. o MS Office, Lotus Notes, Isah7/ERP, WMS, shopfloor control en planning Verantwoordelijkheden: • Aansturen, begeleiden en coachen van de ploeg productiemedewerkers. • Efficiëntst mogelijke uitvoering van de productieplanning ofwel van de productie van producten die voldoen aan de afgesproken kwantiteit, kwaliteit, kosten en levertijd. • Productieadministratie van de ploeg. • Verdere ontwikkeling van kennis, competenties en vaardigheden productiemedewerkers. • Efficiency en prestatie ploeg. • Veiligheid (naleving Arbo-richtlijnen), orde en netheid afdelingen.

Profiel:
o MBO-opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde, Procestechniek, Vapro B). o Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie met leidinggevende verantwoordelijkheden in een (klantordergestuurde) productieomgeving. o Uitstekende leidinggevende capaciteiten en communicatieve en sociale vaardigheden. o Pragmatische en initiatiefrijke instelling. o Affiniteit met techniek. Kerncompetenties: Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid, initiatief, zelfontwikkeling, onafhankelijkheid. Functie relevante competenties: Groepsgericht leidinggeven, coachen, plannen en organiseren, mondelinge communicatie, probleemanalyse, kwaliteitsgerichtheid, aanpassingsvermogen, voortgangsbewaking. Heb je interesse, neem dan contact op met Erik de Mol van Ajilon Technology via: Tel: +31 (0)6 52367148 Email: erik.de.mol@ajilon.nl

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Technology Professionals verbindt technisch specialisten met uitdagende opdrachtgevers en projecten. Wij bieden vooraanstaande bedrijven expertise en operationele ondersteuning op maat. We verbinden ambities met ambities. Onze professionals zijn als 100% collega’s aan onze organisatie en ambities verbonden. Studie en persoonlijke ontwikkeling zijn stevig in onze werkcultuur verankerd. We hebben Field Managers in dienst die voor onze professionals werken. Ze begeleiden je gedurende je werkzaamheden bij de opdrachtgever. Onze klant behoort tot de meest vooraanstaande bedrijven in de kunststofextrusie branche.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature