Zoek vacatures


Teammanager Bedrijfsbureau

Titel: Teammanager Bedrijfsbureau
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Zuid-Holland
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Zuid-Holland /

Omschrijving:
Teammanager Bedrijfsbureau

De Functie
Als Teammanager Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 medewerkers. Zij maken onder andere de rapportages voor de verschillende logistieke afdelingen zodat de (Team)managers van deze afdelingen en teams de juiste (management)informatie hebben om tot resultaat te komen. Rapportages bevatten operationele data zoals aantal fouten, eindtijden en - gewerkte uren Ook het ziekteverzuim wordt door het bedrijfsbureau geregistreerd en gerapporteerd.

De nieuwe Teammanager Bedrijfsbureau zal zijn of haar stempel moeten drukken op de modernisering van (de manieren van) rapportage, dit houdt onder andere dat er meer transparantie moet komen. Het team werkt momenteel op een traditionele manier, en om klaar te zijn voor de toekomst moeten moderniseringen worden doorgevoerd. De Teammanager doet dit door met de juiste takt, informatie en een duidelijke visie. Om het juiste beeld te vormen verwachten we dat de Teammanager ook de diepte in kan en wil duiken.

Je speelt ook een belangrijke rol in het veranderen van de cultuur; we streven een cultuur naar waarin we continu verbeteren, ons werk iedere dag een beetje beter realiseren in een open en transparante omgeving waarin effectief wordt samengewerkt. Het is aan jou om de medewerkers hierin te begeleiden; een pittige klus.

Je Profiel
 • Je hebt minimaal een volwaardige afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;
 • Je kan uitstekend overweg met Microsoft Excel;
 • Je weet heel goed door weerstanden heen te werken;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Resultaat gericht, je stelt je doelen en werkt hier naar toe.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij Bieden
 • Werken als Teammanager Bedrijfsbureau betekent veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een open en nuchtere organisatie. Een verdieping in de prachtige producten. Je komt te werken in een uitdagende omgeving. Je bouwt mee aan een nieuwe organisatie en aan je eigen ontwikkeling;
 • Je werkt op de locatie Naaldwijk;
 • Maximumsalaris in de schaal is € 52.000,- bij een 38-urige werkweek;
 • Uitstekende ontwikkelmogelijkheden en een prima pensioen.

De Afdeling
Logistiek binnen Naaldwijk is het hart van Royal FloraHolland. Zonder logistiek ligt alles stil. Dagelijks werken meer dan 500 mensen aan de verschillende logistieke processen en zorgen er zo voor dat alle bloemen en planten voor, tijdens en na het veilen op tijd op de juiste plek worden bezorgd.

Het Bedrijfsbureau maakt onderdeel uit van de afdeling Logistiek Support. Logistiek Support is verantwoordelijk voor alle ondersteunende diensten aan het logistieke proces. Denk aan projecten, inzet van flexpersoneel en planning. Het bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor de volledige en accurate rapportages. Denk met name aan zaken als operationele data en ziekteverzuim.

Interesse
Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Thomas Bos, Recruiter bij Royal FloraHolland op 06 22 06 08 78. Als je wilt solliciteren kan dat via de onderstaande 'Solliciteer' button. Wij ontvangen graag je cv en motivatie waarin je je competenties en ervaring toelicht. Een test en presentatie van een casus zal deel uitmaken van de procedure.


Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature