Zoek vacatures


Technical Consultant

Titel: Technical Consultant
Werkgever: Hays
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amsterdam / Noord-Holland

Omschrijving:

Uw nieuwe werkgever
Deze organisatie helpt toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie. Onze opdrachtgevers zijn energiebedrijven, telecombedrijven, bedrijven in de mobiliteitssector en verzekeringsmaatschappijen. Zij onderscheiden zich in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis constant te combineren met operationele realisatiekracht.

Uw nieuwe functie
Ze hebben proposities op het gebied van enterprise apps, reporting en data. De focus is verbreed naast het inzetten van IT op consultancy trajecten naar de implementatie van serieuze en schaalbare oplossingen. Hier moet je denken aan interne en externe multichannel webportalen, CRM apps en workflow applicaties. Ze werken samen met toonaangevende technologie partners zoals Qliktech en Mendix.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
Teneerste minimaal een VWO + WO Opleidingsniveau! Daarnaast beschikken hun consultants over zowel goede technische skills als uitstekende communicatieve vaardigheden. Deze vaardigheden zijn benodigd om de vertaalslag te kunnen maken van business probleem naar technische oplossing. De consultants vervullen dan ook vaak een dubbelrol als business en IT consultant. Het maakt het werken op projecten afwisselend en de toegevoegde waarde van de consultant zeer tastbaar. Het projectmatig werken in teams met slimme, jonge en ambitieuze mensen stimuleert ook de kennisdeling en de snelheid waarmee de consultants zich ontwikkelen.

Wat krijgt u daar voor terug?
Veel doorgroeimogelijkheden in een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij grote spelers op de markt. Gestructureerde coaching van ervaren managers en een persoonlijk trainingsprogramma dat aansluit op jouw ontwikkelplan. Uitstekende arbeidsvoorwaarden (Boven marktconform salaris, bonus, leaseauto, laptop en telefoon).

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature