Zoek vacatures


Technician Celbiologie

Titel: Technician Celbiologie
Werkgever: Ajilon
Plaats: Leiden
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Leiden

Werkzaamheden:
Je bent werkzaam in het Pilot Plant team dat deel uitmaakt van de Process development afdeling. Hier wordt gewerkt aan procesontwikkeling en de productie van klinische batches in het onderzoek naar nieuwe vaccins. Als Productie Technician ben je betrokken bij (een van) de volgende activiteiten: - Ondersteunen van productie voorbereiding (washing, autoclaveren, assembleren van productiematerialen) - Ondersteuning in upstream activiteiten (waaronder celkweek) - Ondersteunen van downstream activiteiten (oogsten en vullen) Je taken bestaan onder meer uit: - De productie volgens GMP van klinische batches van Biopharmaceuticals geproduceerd op dierlijke cellijnen, zoals cel- en viruskweek, opzuivering, formulering en afvullen; - Nauwkeurig en zorgvuldig werken en om eventuele afwijkingen op te sporen; - Actief deelnemen aan het opzetten van de documentatie voor een succesvolle productie; - Autoclaveren; - Continue verbeteren met betrekking tot kwaliteit en EHS.

Profiel:
Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met een HBO diploma met meerdere jaren ervaring in de Biotechnologie en Microbiologie. Ervaring met cGMP is een pro.

Aanbod: 

Het betreft een fulltime dienstverband bij Ajilon. In het team van Ajilon Life Sciences werken uitsluitend mensen die dezelfde taal spreken als jij. Onze professionals zijn chemici, biologen en technologen, maar jouw Fieldmanager en de rest van ons team zijn dat ook! Dankzij deze deskundigheid en een aantal uitstekende tools staat alles in het teken van jouw ontwikkeling op professioneel én persoonlijk vlak.

Meer informatie: 

Voor meer informatie, bel ons op 040 - 7999010 of stuur een E-mail naar technologylifescience@ajilon.nl o.v.v. vacaturenummer 13.364.814

Solliciteren: 

Heb je ervaring met celkweek, GMP en heb je een afgeronde HBO diploma? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar technologylifescience@ajilon.nl o.v.v. “Technician Celbiologie 13.364.814” of reageer via onderstaande button.

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever is een biotechnologisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van vaccins en antistoffen voor de preventie van ziekten, zoals: HIV / aids, griep, Respiratory Syncytial Virus (RSV), polio, Ebola en Marburg koorts, Extra-intestinale pathogenic E.coli (ExPEC) en vele andere virale en bacteriële ziekten.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature