Zoek vacatures


Technicus E met affiniteit W - Werving & Selectie

Titel: Technicus E met affiniteit W - Werving & Selectie
Werkgever: Adecco
Plaats: SWALMEN
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
SWALMEN

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Taken bestaan o.a. uit het plegen van onderhoud, uitvoeren van inspecties en het lokaliseren en verhelpen van storingen aan installaties binnen de afdeling op het gebied van elektrotechniek en besturingstechniek. Daarnaast zorgdragen voor optimale beschikbaarheid van de productielijnen door preventief en correctief onderhoud, modificaties, verhelpen van storingen en het realiseren van technische optimalisaties. Je neemt deel aan verbeterteams en je traint en ontwikkelt jezelf. Tevens bieden van ondersteuning bij W- werkzaamheden.
Het betreft een fulltime functie in dagdienst, incl. consignatie en o.b.v. Werving & Selectie.

Profiel:
Werkervaring in een soortgelijke functie is een must. Daarnaast heb je kennis en ervaring met besturingssystemen (b.v.k. Siemens S5/S7).
MBO4 Elektrotechniek / Besturingstechniek / Mechatronica. Binnen 30 minuten in Swalmen kunnen zijn. Open, collegiaal, samenwerkingsgericht, servicegericht, flexibel, pro-actief en communicatief. Willen verbeteren, ontwikkelen en veiligheidsbewust werken.

Bedrijfsinformatie:
Voor een technisch en innovatief productiebedrijf in de omgeving Roermond zijn wij per direct op zoek naar een Technicus E met affiniteit W. Wij bieden een uitdagende functie in een plezierige, professionele en sterk MVO gerichte organisatie.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature