Zoek vacatures


technicus M&R klimaatbeheersingssystemen

Titel: technicus M&R klimaatbeheersingssystemen
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Amersfoort
Provincie: PLC Programmeur, Utrecht, Groningen

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, een landelijk opererende totaal installateur, realiseert werktuigbouwkundige, complexe en/of omvangrijke installaties voor gebouwen waarbij een hoge mate van kennis van techniek, logistiek en organisatievermogen vereist is. De marktsegmenten waarbinnen dit wordt uitgevoerd zijn Utiliteit en Industrie, gespecialiseerd in, Building Services, Cure, Laboratoria, Datacentra, Water, Sprinkler en Aanleg Utility voorzieningen. De afdeling Landelijke Projecten is gevestigd in de Provincie Utrecht en werkt landelijk aan projecten in deze marktsegmenten. Voor diverse Provincies zijn we op zoek naar kandidaten waaronder de Provincies Brabant en Groningen.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4222? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving

De functie Technicus Meet & Regel is gericht op het ontwerpen, calculeren, coördineren en voorbereiden voor uitvoering van installaties waarbij technische, commerciële en organisatorische aspecten, alsmede beheersmatige vaardigheden noodzakelijk zijn. Je werkt aan diverse uiteenlopende projecten, wordt met regelmaat geconfronteerd met nieuwe aspecten en dient hierbij vaak diverse afwegingen te maken. Voor de functie is een hoge accuratesse vereist, waarbij vaak tijddwang aanwezig is. Je schakelt regelmatig tussen de verschillende werkzaamheden en projecten.

Je organiseert jouw eigen werk aan de hand van tijdschema’s, data en andere prioriteiten. De gegevens kunnen worden aangeboden in de vorm van principeschema's, schetsen met beschrijving van de werking of bestek met bestektekeningen en aanwijzingen en richtlijnen van de projectleiding. Bij specifieke problemen voer je overleg met project- en/of afdelingsleiding. Je draagt technische voorstellen en ontwerpen aan die passen binnen het totale concept van de opdracht en denkt in oplossingen.

Functie-eisen

HBO installatietechniek, aangevuld met M&R opleidingen
Uitgebreide kennis van procedures
   - Gebouwbeheersystemen
   - Regelsystemen van diverse fabricaten
   - Hydraulische schakelingen: W.K.O / W.K.K / Energie centrale / H.V.A.C.
Kennis van elektrotechniek
Diploma VCA
Minimaal 5 jaar ervaring binnen een soort gelijke functie

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature