Zoek vacatures


Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst / Product Support Engineer

Titel: Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst / Product Support Engineer
Werkgever: Hays
Plaats: Eindhoven,Den Bosch,Tilburg
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Eindhoven,Den Bosch,Tilburg /

Omschrijving:
Jouw nieuwe functie
In de rol van Technisch commercieel binnendienst medewerker geef je technisch advies in het verkoopproces. Je geeft deze adviezen telefonisch aan de klant. Je bent productspecialist van een van de productgroepen uit de catalogus en je hebt een commerciële instelling. Je maakt daarnaast offertes, verwerkt orders en hebt de eerste lijncontacten met de klant. Vanuit een tweede lijn heb jij een technisch adviseren rol aan klanten en collega’s op basis van product specialisme. Kort samengevat ben je dus product specialist, ondersteun je klanten, geef je hen telefonisch technisch advies en verwerkt klachten. Zowel klanten als collega’s kunnen met al hun technische vragen bij jou terecht!

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde MBO+/HBO technische opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek. Kennis van hydrauliek is een zeer grote pre. Daarnaast beschik je over 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke technische binnendienst functie. Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed en heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om snel tot oplossingen te komen.

De arbeidsvoorwaarden
Bij deze uitdagende functie hoort een marktconform salaris, ongeveer 2500,- bruto per maand afhankelijk van kennis en kunde. Daarnaast zijn er goede doorgroeimogelijkheden binnen de internationale organisatie. Er is ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Over de organisatie
Voor een internationale technische organisatie in de regio Den-Bosch / Eindhoven zoeken we een technisch commercieel binnendienst medewerker. De organisatie heeft kwaliteit en technologisch hoogstaande producten.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie? Neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.


Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature