Zoek vacatures


Technisch Tekenaar Inventor

Titel: Technisch Tekenaar Inventor
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is een technische importeur/groothandel die functionele en duurzame productoplossingen levert aan diverse sectoren zoals industrie, bouwnijverheid en utiliteit. Dit doen men vooral binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3425? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

De afdeling

De businessunit Giet en Smeedwerk is gespecialiseerd in de levering van, gietwerk, smeedwerk, machinaal bewerkte delen in de ruimste zin van het woord. Zij adviseren, produceren en leveren onderdelen volgens tekening, in gegoten, gesmede of samengestelde uitvoering. Zij zijn in staat complexe samenstellen en of uit volmateriaal bewerkte delen opnieuw te ontwerpen en deze delen gietbaar of smeedbaar te maken, middels 3D ontwerpen. Het uiteindelijke ontwerp kan middels de 3D printer worden vervaardigd.

Takenpakket

Als technisch commercieel tekenaar ben je werkzaam op de binnendienst van de afdeling Gietwerk & Smeedwerk. Dagelijks word je uitgedaagd om samen met de klant op zoek te gaan naar een geschikte productoplossing. Tijdens dit proces is nauw contact met “de opdrachtgever” als wel “de producent” noodzakelijk, teneinde zo snel en goed mogelijk naar een optimaal en maakbaar ontwerp te komen! Tenslotte een goed doordacht ontwerp, staat garant voor de best mogelijke prijs kwaliteit verhouding.
Ontwerpen en adviseren staan daarom centraal in de functie. Verder zorg je voor nette uitgewerkte offertes en houd je levertijden en andere deadlines goed in de gaten. Ook ben je deels verantwoordelijk voor de after sales

Functie-eisen

De functie/functie-eisen

Onze relatie is een co-maker dit houdt in dat zijn door hun relaties wordt gezien als een producent, compleet met een goed uitgeruste kwaliteitsdienst met daarbij ook een engineering afdeling.

Wij zijn op zoek naar een gedreven technisch tekenaar (commercieel) die in het bezit is van minimaal een MBO/MTS diploma. De tekenaar moet, na een inwerkperiode, zelfstandig kunnen werken. Enige ervaring met een tekenprogramma (bijvoorbeeld Inventor / Solidworks) hebben. Engels in woord en geschrift is een must. Verder ben je stressbestendig, communicatief vaardig, commercieel en betrokken

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature